Sunday, June 23, 2024
HomeSportLaminor Love Wonderland deschide porțile către dragostea eternă

Laminor Love Wonderland deschide porțile către dragostea eternă

Laminor Love Wonderland deschide porțile către dragostea eternă

Orașul București a devenit martorul unui eveniment inedit în seara de marți, când târgul Laminor Love Wonderland și-a deschis porțile la Hala Laminor. Cuplurile din oraș au avut ocazia de a testa simbolic instituția căsătoriei prin mariaje de o zi, într-un cadru artistic deosebit. Seria de evenimente a culminat cu un concert de gală susținut de indragitul artist Ștefan Bănică. În perioada 14 februarie – 3 martie, cei care trec pragul târgului au și ocazia de a câștiga premii atractive.

Premii în valoare de 18.000 de lei așteaptă să fie câștigate

Tombola denumită sugestiv Laminor Love Wonderland vă îmbracă de nuntă este organizată de Algorithm Construcții S3 și este deschisă tuturor îndrăgostiților înscrise la evenimentul Căsătorie de o Zi. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 23 februarie, în prima zi a celui mai mare târg național de nunți, Ghidul Miresei, care are loc în cadrul complexului Laminor Love Wonderland.

Valoarea totală a premiilor oferite este de 18.000 de lei, iar acestea constau în trei vouchere în valoare de câte 6.000 de lei fiecare. Fiecare voucher are o utilitate diferită și poate fi folosit pentru achiziționarea unei verighete din colecția Imimi, unei rochii de mireasă din colecțiile Elite Mariaj, Bella Sposa sau Avangarde Brides, sau a unui costum de ceremonie Black Tie realizat pe comandă din colecția Consiglieri.

Mai multe cupluri gay s-au înscris în tombolă

Printre participanții care s-au înscris în tombolă, la mai puțin de 24 de ore de la deschiderea Laminor Love Wonderland, se numără și patru cupluri gay. Acest lucru evidențiază deschiderea și acceptarea din ce în ce mai mare a diversității în cadrul evenimentului. Se așteaptă ca numărul cuplurilor gay participante să crească în următoarele zile, sporind astfel șansele de câștig pentru aceștia.

Pentru a beneficia de premii, câștigătorii vor primi vouchere fizice care le vor fi înmânate personal pe data de 23 februarie 2024, în intervalul 11:30-12:30. Voucherele sunt nominale, netransferabile și nu pot fi convertite în bani. În cazul în care valoarea achiziției este mai mică decât valoarea voucherului, diferența nu va fi returnată. În schimb, dacă valoarea achiziției este mai mare, câștigătorii vor putea achita diferența în numerar.

Participarea la tombolă este deschisă pentru toate cuplurile care se înscriu online prin intermediul platformei “>https://laminorwonderland.ro/

și participă la evenimentul Căsătorie de o Zi din cadrul târgului. Pentru a se înscrie, participanții trebuie să completeze datele personale într-un tabel pus la dispoziție de organizatori. Fiecare cuplu va primi un număr de participare, alocat automat în funcție de ordinea înscrierii. Fiecare cuplu se poate înscrie o singură dată și va putea participa la tombolă cu un singur număr de participare.

Pentru a face ziua de 14 februarie și mai specială, Primăria Sectorului 3 organizează oficierea mariajelor simbolice de o zi. Acestea vor fi completate de cununii civile pentru cuplurile care și-au depus actele în prima săptămână a târgului Laminor Love Wonderland. Așadar, tinerii îndrăgostiți vor avea ocazia să spună oficial „Da” într-un cadru magic și romantic.

Programul artistic al târgului include o varietate de evenimente. De Ziua Îndrăgostiților, de la ora 18:30, va continua oficierea mariajelor de o zi, iar Primăria Sectorului 3 promite surprize și cununii pentru întreaga viață. De la ora 19:30 va avea loc o serie de concerte, iar serata se va încheia cu un concert extraordinar susținut de Loredana.

TAGS: Laminor Love Wonderland, târg nunți, Ghidul Miresei, Căsătorie de o Zi, Laminor Love Wonderland vă îmbracă de nuntă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General