Friday, June 21, 2024
HomeSportCrima de la Padina: Frații Marin depun o plângere penală împotriva bărbatului...

Crima de la Padina: Frații Marin depun o plângere penală împotriva bărbatului ucis

Crima de la Padina: Frații Marin depun o plângere penală împotriva bărbatului ucis

Un nou episod surprinzător în cazul crimei de la Padina, în care Sorin Anghel a fost ucis în urma unui conflict spontan. Frații Marin, principalii suspecți în acest caz, au făcut o mișcare neașteptată prin intermediul avocaților lor. Aceștia au depus o plângere penală pe numele bărbatului ucis, susținând că acesta ar fi fost cel care i-a atacat primul.

La trei zile după comiterea crimei, cei trei bărbați acuzați de uciderea lui Sorin Anghel s-au decis să acționeze prin intermediul avocaților lor. Avocatul care îi reprezintă pe frații Marin, Luis (19 ani), Armando (24 de ani) și Laurențiu (32 de ani), a anunțat că a depus plângere penală împotriva bărbatului ucis. Această mișcare neașteptată creează o nouă perspectivă asupra cazului, adăugând și mai multe întrebări în jurul circumstanțelor evenimentului tragic.

“Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o plângere penală, bazată pe datele și informațiile pe care le-am obținut din anchetă, din referatul procurorului de caz. Situația de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraților Marin. A urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle și un atac direct asupra unuia dintre frații Marin, urmat de ceea ce cunoașteți, acele lovituri de cuțit care au avut ca urmare moartea victimei”, a declarat avocatul celor trei frați, Ionuț Mateescu, conform Antena 3.

Apărătorul legal al fraților Marin a subliniat faptul că victima de la Padina a fost cea care a inițiat agresiunea în timpul incidentului. Potrivit lui Mateescu, situația nu se încadrează în categoria de omor, ci este o încăierare care a avut ca rezultat decesul victimei. Această declarație aduce o nouă dimensiune în ceea ce privește circumstanțele și motivația crimei de la Padina.

Cei trei frați Marin, arestați pentru 30 de zile

În urma plângerii penale depuse de avocații fraților Marin, cei trei suspecți au fost scoși din arest pentru a li se recolta probe biologice pentru cercetări. Marți seară, judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița au decis arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru cei trei inculpați.

Frații Marin sunt acuzați de omor, dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice. La ieșirea de la tribunal, aceștia au susținut că au fost agresați și că au acționat în legitimă apărare. Cu toate acestea, cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele exacte ale evenimentului tragice.

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, crima de la Padina a avut loc în contextul unui conflict spontan. Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani și patronul unei firme de securitate, s-ar fi simțit deranjat de comportamentul nepotrivit al celor trei suspecți față de soția sa. Această stare de tensiune a fost punctul de plecare al tragediei care a dus la moartea lui Anghel.

Din acest moment, escaladarea conflictului a fost inevitabilă. În urma unui gest făcut de Sorin Anghel, cei trei agresori s-au năpustit asupra lui și i-au aplicat mai multe lovituri cu o macetă. La sosirea echipajelor medicale, bărbatul era deja mort, iar crimele au șocat întreaga comunitate locală.

În lumina noilor informații aduse de plângerea penală depusă de frații Marin, cazul rămâne în continuare un mister, iar anchetatorii vor căuta să adune și mai multe dovezi pentru a descoperi adevărul din spatele tragediei de la Padina.

TAGS: Padina, Crima, Frații Marin, Sorin Anghel, Plângere penală, Arest
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General