Sunday, June 23, 2024
HomeSportAntonia și Alex Velea, o poveste de dragoste și soliditate în showbiz-ul...

Antonia și Alex Velea, o poveste de dragoste și soliditate în showbiz-ul românesc

Antonia și Alex Velea, o poveste de dragoste și soliditate în showbiz-ul românesc

Antonia și Alex Velea au reușit să construiască de-a lungul anilor unul dintre cele mai solide și autentice cupluri din lumea mondenă. Ceea ce înainte părea a fi doar un flirt trecător, s-a transformat într-o iubire adevărată și durabilă. Cei doi artiști au reușit să treacă cu brio prin numeroasele provocări și încercări, demonstrând că sunt suflete pereche. Astăzi, relația lor este mai puternică și mai trainică ca niciodată.

După mai bine de un deceniu petrecut împreună, Antonia și Alex Velea nu încetează să se surprindă și să își întărească legătura. Cu fiecare an care trece, dragostea lor devine din ce în ce mai profundă și mai autentică. Cei doi au învățat să se susțină reciproc în tot ceea ce fac și să se bucure de momentele frumoase pe care le trăiesc alături de cei doi copii minunați pe care îi au.

Cu toate că nuntă lor a fost mult așteptată de fanii lor, Antonia și Alex Velea nu s-au grăbit să facă acest pas. Pentru ei, relația lor și fericirea pe care o trăiesc în fiecare zi sunt mai importante decât un act oficial. Cei doi artiști cred că iubirea și respectul reciproc sunt cele care le-au adus stabilitatea și împlinirea în viață.

Totuși, în cele din urmă, Antonia și Alex Velea au decis că este momentul să oficializeze legătura lor prin căsătorie. Cei doi și-au dat seama că nu mai pot amâna la nesfârșit această decizie și că este timpul să le facă pe plac și fanilor care au tot întrebat când se va întâmpla. Astfel, aceștia au început să se gândească mai serios la organizarea nunții lor de vis.

Antonia pregătește cu mare atenție nunta lor de vis

Antonia a dezvăluit într-un podcast că organizarea nunții este deja în plină desfășurare și că lucrurile avansează într-un ritm alert. Artista se întâlnește cu organizatorii evenimentului și lucrează îndeaproape cu ei pentru a se asigura că totul va fi exact așa cum și-a imaginat. Printre cele mai importante aspecte pe care le are în vedere este, desigur, rochia de mireasă.

Pentru Antonia, alegerea rochiei de mireasă este o adevărată provocare, având în vedere că are în telefon o mulțime de modele salvate. Artista a mărturisit că pur și simplu nu se poate decide asupra uneia singure și se gândește serios la posibilitatea de a avea mai multe rochii pentru această zi specială.

“Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu”, a dezvăluit Antonia într-un interviu.

Cu siguranță, nunta celor doi artiști va fi una cu multe surprize și momente memorabile. Antonia și Alex Velea doresc ca evenimentul lor să fie unul deosebit și de neuitat, în care fiecare detaliu să contureze povestea lor de iubire. Cei doi se bucură de sprijinul familiei și al prietenilor apropiați, care sărbătoresc alături de ei acest moment unic în viața lor.

O nuntă intimă și plină de emoții pentru Antonia și Alex Velea

Alex Velea a dezvăluit și el câteva detalii despre nunta lor într-un interviu acordat anterior. Artistul a subliniat faptul că nu dorește un eveniment grandios, ci mai degrabă o nuntă intimă, în care să se simtă confortabil și relaxat alături de cei dragi. Pentru el, familia și prietenii apropiați sunt cei mai importanți, iar prezenta lor este esențială pentru a face această zi specială.

Cu privire la nași, Alex Velea a mărturisit că alegerea nu le-a fost deloc grea. Cei doi artiști și-au dorit ca nașii lor să fie persoane apropiate sufletului lor și au ales să îi încredințeze această responsabilitate lui Lucian de la Global Records și soției sale, Bianca. Aceștia sunt prieteni de-o viață și îi susțin pe Antonia și pe Alex Velea în fiecare moment important al vieții lor.

“Știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a dezvăluit Alex Velea în interviu.

TAGS: Antonia, Alex Velea, cuplu celebru, nunta, relație de cuplu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General