Sunday, June 23, 2024
HomeSportControl ANPC în sălile de fitness din București

Control ANPC în sălile de fitness din București

Control ANPC în sălile de fitness din București

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au desfășurat miercuri un amplu control în mai multe săli de fitness din București. Printre locațiile închise se numără sălile World Class din InCity, Caro și Titan.

Mai multe săli World Class închise în urma controalelor ANPC

Directorul ANPC, Paul Anghel, a confirmat închiderea unor săli de fitness, dar nu a oferit lista completă. El a declarat: “O să vă confirm ca sunt niște controale în derulare. Ce săli au fost închise o să dăm ulterior, în cursul zilei de astăzi, care sunt sălile care au fost închise. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că are loc un control“. Conform FANATIK, inspectorii ANPC au închis sălile de fitness InCity, Caro și Titan.

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a confirmat și el acțiunea în desfășurare, menționând că sunt implicate câteva zeci de echipe pe teren, dar nu are detalii despre activitatea fiecăreia. Acesta a spus: “Avem o acțiune în desfășurare. Sunt câteva zeci de echipe pe teren, nu știu ce face fiecare dintre acestea. Aflu la finalul zilei de lucru“.

ANPC va reveni cu amănunte despre rezultatele controlului, inclusiv lista completă a sălilor de fitness închise.

TAGS: ANPC, săli de fitness, World Class

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General