Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateZilele Bistriței se apropie cu pași repezi: Alex Velea, Elena Gheorghe și...

Zilele Bistriței se apropie cu pași repezi: Alex Velea, Elena Gheorghe și Lidia Buble, printre artiștii care promit un weekend incendiar pentru bistrițeni

Zilele Bistriței se apropie cu pași repezi: Alex Velea, Elena Gheorghe și Lidia Buble, printre artiștii care promit un weekend incendiar pentru bistrițeni

Primăria Bistrița a făcut public programul detaliat al Zilelor Bistriței cu doar o săptămână înainte de desfășurarea evenimentului. Aceste zile pline de distracție și voie bună vor avea loc în perioada 12-14 iulie, iar locațiile alese sunt printre cele mai iubite de către localnici: Pietonalul Liviu Rebreanu, Biserica Evanghelică, Parcul Central, Pădurea Schullerwald și ștrandul Codrișor, acesta din urmă fiind gazda unei petreceri în aer liber în timpul programului de duminică, între orele 10:00 și 18:00.

Evenimentul va debuta vineri seara, de la ora 20:00, cu Ansamblul Folcloric profesionist „Cununa de pe Someș”, Grupul Iza și Constantin Enceanu urcând pe scena special amenajată pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Sâmbătă, atmosfera va fi încinsă de Vescan, care va concerta de la ora 21:00, iar Lidia Buble îi va urma de la ora 22:00.

Duminică, ziua cea mare, va aduce pe aceeași scenă de pe Pietonalul Liviu Rebreanu două nume mari ale muzicii românești: Alex Velea și Elena Gheorghe. Cei prezenți vor avea parte și de un spectacol de artificii care va lumina cerul orașului la ora 23:00, încheind într-un mod memorabil această serie de evenimente speciale.

Emoția și entuziasmul din oraș cresc pe măsură ce se apropie Zilele Bistriței, iar localnicii și turiștii sunt deja nerăbdători să participe la această sărbătoare culturală și artistică. Scopul acestei întâlniri este să aducă împreună comunitatea și să ofere momente de bucurie și relaxare într-un cadru festiv și plin de culoare.

Momentul așteptat de multe familii și iubitori de distracție se apropie cu pași repezi, iar spectacolele pregătite promit să rămână vii în amintirea celor prezenți. Fie că sunt fanii unuia dintre artiștii anunțați sau doar doresc să se bucure de ambianța festivă din oraș, Zilele Bistriței se anunță a fi un eveniment memorabil pentru toți cei implicați.

Tags: Bistrița, Zilele Bistriței, Alex Velea, Elena Gheorghe, Lidia Buble

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General