Sunday, June 23, 2024
HomeSportZboruri zilnice București - New York: TAROM reia cursele către Statele Unite...

Zboruri zilnice București – New York: TAROM reia cursele către Statele Unite ale Americii

Zboruri zilnice București – New York: TAROM reia cursele către Statele Unite ale Americii

Compania TAROM, una dintre cele mai importante companii aeriene din România, anunță că reintroduce zborurile zilnice între București și New York. După ce recent a fost anulată ruta spre Londra, acum românii care plănuiesc să călătorească în Statele Unite ale Americii primesc o veste bună. Această decizie vine ca urmare a cererii ridicate din partea călătorilor și a dorinței de a oferi mai multe opțiuni pentru destinațiile internaționale.

Destinațiile disponibile și tarifele biletelor

Cursele regulate de la București către New York și Miami, cu escale în Madrid sau Roma, au fost reluate începând cu 1 februarie 2024 și sunt efectuate zilnic. Turiștii care doresc să călătorească în aceste două destinații populare pot achiziționa bilete la prețuri accesibile, începând de la 608 euro pentru New York și de la 785 euro pentru Miami. Tarifele includ bagajele și taxele, oferindu-le călătorilor un pachet complet pentru călătoriile lor.

Parteneriate și extinderea rutei

TAROM operează aceste zboruri zilnice în parteneriat cu companiile Air Europa și ITA Airways, asigurând astfel conexiuni optime către cele două destinații americane. Prin intermediul acestui parteneriat, TAROM dorește să ofere pasagerilor o experiență de călătorie cât mai plăcută și confortabilă. În plus, compania își propune să adauge și alte destinații din SUA pe lista rutelor de zbor, pentru a satisface nevoile și preferințele tot mai diverse ale călătorilor români.

TAROM invită călătorii să exploreze “visul american”

TAROM încurajează călătorii să exploreze “visul american” prin vizitarea unor orașe vibrante și iconice precum New York City și Miami. Turiștii români pot descoperi atracțiile celebre ale acestor destinații, precum Statuia Libertății, Times Square sau Miami Beach, și să experimenteze atmosfera unică oferită de aceste metropole cosmopolite. Fie că este vorba despre călătorii de afaceri sau călătorii de agrement, TAROM își propune să ofere servicii de calitate superioară pasagerilor săi.

TAROM susține călătoriile rutiere și aeriene în România și în străinătate, facilitând conectarea între țara noastră și restul lumii. Cu o flotă de 18 avioane și zboruri spre 70 de destinații, TAROM este liderul în domeniul transportului aerian din România și oferă călătoriilor o experiență sigură și plăcută. Compania are o vastă rețea de parteneri, care permite călătorilor să se bucure de conexiuni rapide și ușoare către destinațiile dorite.

Informații suplimentare și rezervări

Pentru mai multe informații despre zborurile TAROM către New York și Miami, precum și pentru rezervări de bilete, puteți accesa site-ul oficial al companiei sau contacta agențiile de turism partenere.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General