Monday, February 26, 2024
Google search engine
HomeSportXavi Hernandez, în căutarea unui nou drum: Arabia Saudită sau Naționala Braziliei?

Xavi Hernandez, în căutarea unui nou drum: Arabia Saudită sau Naționala Braziliei?

Xavi Hernandez, în căutarea unui nou drum: Arabia Saudită sau Naționala Braziliei?

În urma sezonului dezamăgitor pe care l-a avut FC Barcelona până acum, Xavi Hernandez a decis să ia o decizie radicală și să plece de la echipa catalană. După înfrângerea cu scorul de 3-5 în fața echipei Villarreal pe teren propriu, Xavi și-a exprimat frustrarea și nemulțumirea. Cu toate acestea, plecarea lui Xavi nu va fi în zadar, deoarece este dorit în Arabia Saudită și ar putea obține un contract mult mai avantajos decât cel pe care îl avea la Barcelona.

Conform Sport.es, Fondul de Investiții din Arabia Saudită își manifestă deja interesul de a-l aduce pe Xavi în noul El Dorado al fotbalului. Deși nu s-a discutat încă despre o echipă anume, saudiții sunt pregătiți să ofere o ofertă financiară tentantă și să-i ofere lui Xavi un contract mult peste cel pe care l-a semnat cu FC Barcelona în 2023.

Această ofertă este deosebit de interesantă pentru Xavi, deoarece are în vedere să petreacă mai mult timp cu familia și să-și ia un an liber pentru a-și regrupa forțele. Arabia Saudită ar oferi lui Xavi nu numai o experiență financiară consistentă, ci și o viață într-un mediu deja familiar, având în vedere că a jucat și a antrenat în Qatar, la Al Sadd.

În plus față de ofertele din Arabia Saudită, Xavi mai are și o altă variantă de luat în calcul pentru viitorul său. Naționala Braziliei îl dorește ca selecționer de mai mult timp și negocierile cu Carlo Ancelotti, care erau la un pas de finalizare, s-au blocat. Totuși, Xavi a refuzat anterior o ofertă de a antrena naționala Braziliei pentru a semna cu FC Barcelona. Acum, având în vedere situația din prezent, Xavi ar putea reconsidera această opțiune și alege să preia poziția de selecționer al Braziliei.

Până când va lua o decizie definitivă cu privire la viitorul său, Xavi își concentrează atenția pe salvarea sezonului pentru FC Barcelona. Echipa este pe locul 4 în La Liga și se află la o distanță considerabilă de lider, Girona. Cu toate acestea, Barcelona are în continuare în față un obiectiv important – parcursul în UEFA Champions League. În optimile de finală, Barcelona se va duela cu Napoli, iar Xavi vizează să obțină un rezultat favorabil pentru a salva măcar acest sezon.

TAGS: Xavi Hernandez, FC Barcelona, Arabia Saudită, antrenor, naționala Braziliei, UEFA Champions League
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments