Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateWhatsApp primește trei funcții noi în 2024

WhatsApp primește trei funcții noi în 2024

WhatsApp primește trei funcții noi în 2024

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, se pregătește să aducă îmbunătățiri semnificative experienței de utilizare. Potrivit informațiilor de la WABetaInfo, o sursă de încredere în ceea ce privește noutățile de la WhatsApp, se pare că urmează să vedem cel puțin trei funcții noi în viitorul apropiat.

  • Partajarea actualizărilor de stare pe Instagram
  • Partajarea muzicii în timpul unui apel video
  • Vom avea nume de utilizator WhatsApp

Conform informațiilor, Meta, compania care deține WhatsApp, intenționează să adauge o funcție care va permite utilizatorilor să partajeze actualizările de stare pe Instagram. Astfel, veți putea posta starea voastră din WhatsApp direct în povestea Instagram, cu doar o atingere. Aceasta facilitează partajarea conținutului între cele două aplicații și vă oferă mai mult control asupra modului în care vă prezentați pe rețelele sociale.

O altă funcție interesantă este posibilitatea de a partaja muzică în timpul unui apel video. Prin intermediul opțiunii de partajare a ecranului, utilizatorii vor putea să împărtășească sunetul și imaginile de pe ecranul lor în timp real. Aceasta deschide noi posibilități de colaborare în domeniul media, permițând vizionarea de filme împreună cu prietenii și familia în timp real, chiar și când sunteți departe.

Cea de-a treia funcție importantă este introducerea numelor de utilizator pe WhatsApp. Acest lucru va permite utilizatorilor să-și personalizeze profilurile și să se conecteze mai ușor cu alții. Nu va mai fi nevoie să partajați numărul de telefon pentru a vă conecta cu cineva pe WhatsApp, ci veți putea utiliza un identificator unic. Acest lucru simplifică procesul de conectare și vă oferă mai multă flexibilitate în interacțiunile cu alți utilizatori.

Toate aceste trei funcții noi ar putea ajunge în versiunea finală a aplicației WhatsApp, deoarece aduc îmbunătățiri semnificative experienței de utilizare. Utilizatorii vor avea parte de mai mult control, flexibilitate și opțiuni de conectare pe platforma de mesagerie.

WhatsApp actualizări funcții noi partajare de starea pe Instagram partajare de muzică în timpul unui apel video nume de utilizator WhatsApp actualizări funcții noi partajare de starea pe Instagram partajare de muzică în timpul unui apel video nume de utilizator
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments