Saturday, May 18, 2024
HomeVremeaVremea in Romania: Prognoza Meteo pentru urmatoarele zile

Vremea in Romania: Prognoza Meteo pentru urmatoarele zile

Vremea in Romania: Prognoza Meteo pentru urmatoarele zile

Conform ultimelor informații meteorologice, se preconizează că în seara aceasta cerul va fi predominant senin în majoritatea regiunilor țării, cu unele înnorări trecătoare în regiunile Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în zonele montane. Există posibilitatea ca pe alocuri să apară ploi slabe, în special în aceste regiuni menționate. De asemenea, vântul va sufla cu intensitate în sudul Banatului, iar temperaturile vor scădea, situându-se între 3 și 13 grade Celsius.

 

Analizând prognoza pentru ziua de mâine, se observă că temperaturile vor cunoaște o creștere semnificativă față de media pe care o avem pentru această perioadă a lunii mai. Cerul va fi variabil în mare parte din țară, iar există posibilitatea de a se semnala averse în Dobrogea și Muntenia. Vântul va avea o prezență marcantă în sudul Banatului, cu rafale de până la 55-65 km/h și chiar de peste 70 km/h în anumite intervale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral și 26 de grade în Dealurile de Vest, oferind un cadru mai cald decât ne-am aștepta la începutul lunii mai.

 

În ceea ce privește condițiile meteo din București, se estimează că în această noapte vor fi șanse pentru ploi ușoare. Vântul va bate cu o forță moderată, iar temperaturile vor coborî până la 10-12 grade Celsius. Ziua de mâine în capitala României se anunță a fi una în care temperatura va rămâne în limitele normale pentru acest interval de timp din an. Cerul va fi acoperit de nori, iar vântul va sufla cu intensități crescute, cu viteze de până la 45 km/h. Temperatura maximă va fi de aproximativ 20-21 de grade Celsius, oferind locuitorilor din București un climat plăcut și potrivit pentru diverse activități în aer liber.

 

  • Prognoza Meteo
  • Vremea in Romania
  • Prognoza Zilnica
  • Cer Senin

TAGS: Prognoza Meteo, Vremea in Romania, Prognoza Zilnica, Cer Senin

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments