Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateVremea in Romania pentru sambata, 6 iulie 2024: Temperaturi de pana la...

Vremea in Romania pentru sambata, 6 iulie 2024: Temperaturi de pana la 35 de grade Celsius

Vremea in Romania pentru sambata, 6 iulie 2024: Temperaturi de pana la 35 de grade Celsius

Pe data de 6 iulie 2024, vremea se anunta calda in toata Romania, cu temperaturi care vor atinge maxime de 35 de grade Celsius. Canicula se va instala in zona Munteniei, iar in sudul tarii se va simti cel mai puternic valul de caldura.

Prognoza meteo pentru diferite regiuni ale tarii

In zona Olteniei, temperaturile vor oscila in jurul valorii de 33 – 34 de grade Celsius, creand o atmosfera placuta. Sudul Romaniei va fi cel mai afectat de valul de caldura, cu maxime prognozate la 35 de grade.

Pe litoral, vremea se va mentine placuta, cu temperaturi care vor atinge maxim 27 de grade. In zona Dobrogei si a Baraganului, ziua va fi insorita, iar dupa-amiaza va aduce maxime de 33 de grade.

canicula.v1 Vremea in Romania pentru sambata, 6 iulie 2024: Temperaturi de pana la 35 de grade Celsius
Vremea in Romania pentru sambata, 6 iulie 2024: Temperaturi de pana la 35 de grade Celsius 2

Si in Moldova sudica si in Nordul Munteniei, temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit, ajungand pana la 33 de grade Celsius dupa-amiaza. In nordul Transilvaniei si in Maramures, temperaturile vor fi putin mai scazute, cu maxime de 31 de grade in Satu Mare si 29 de grade in restul provinciei.

In Bucovina si jumatatea nordica a Moldovei, soarele va straluci, iar maximele vor fi de 32 de grade. Noaptea, in Bucovina se va raci pana la 12 grade.

In Transilvania, vremea se va incalzi pana la 32 de grade Celsius, in timp ce in Capitala se va simti cu adevarat canicula, cu temperaturi ce vor atinge pragul de 35 de grade. Noaptea, racoarea se va instala, termometrele coborand pana la 19 grade.

La munte, vremea va fi frumoasa si fara ploi. In Munții Banatului si vestul Meridionalilor, se preconizeaza vant mai puternic, insa temperaturile vor fi in limite normale pentru vara.

Pe litoralul Marii Negre, turistii se vor putea bucura de temperaturi placute de 30 – 31 de grade, iar apa marii va fi ideala pentru baie, avand in jur de 26 de grade Celsius.

TAGS:

meteo, vremea, temperaturi, Romania, canicula, prognoza
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General