Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateVremea în Argeș pentru următoarele 4 săptămâni - ce ne așteaptă

Vremea în Argeș pentru următoarele 4 săptămâni – ce ne așteaptă

Vremea în Argeș pentru următoarele 4 săptămâni – ce ne așteaptă

Specialiștii de la Agenția Națională de Meteorologie au emis prognoza pentru vremea din Argeș pentru următoarele patru săptămâni, acoperind intervalul între 8 iulie și 5 august. Ceea ce se prevede depășește așteptările, cu temperaturi ce se anunță a fi mai ridicate decât cele obișnuite, în special în regiunile din sudul țării.

Săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024 aduce cu sine temperaturi peste medie, cu o accentuare a acestui fenomen în sudul României. Cu toate acestea, exceptând sud-estul țării, unde precipitațiile vor fi apropiate de normal, alte zone, în special cele montane, vor resimți un deficit de precipitații.

Săptămâna 15.07.2024 – 22.07.2024 se anunță a fi una cu temperaturi medii crescute, depășind valorile normale pentru acest interval, cu accent pe regiunile meridionale. Cantitățile de precipitații vor oscila în jurul mediei pentru această perioadă, predominant în toată țara.

Săptămâna 22.07.2024 – 29.07.2024 ne oferă perspective cu temperaturi medii mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă, în special în sudul țării. Regimul pluviometric va fi relativ constant față de media istorică, acoperind în principal întreg teritoriul național.

Săptămâna 29.07.2024 – 05.08.2024 indică faptul că mediile valorilor termice vor fi peste cele specifice pentru această perioadă, surprinzând odată mai mult prin valori mai crescute, în special în regiunile sudice. Precipitațiile vor fi în general apropiate de media obișnuită pentru acest interval de timp, acoperind majoritatea zonelor teritoriului național.

Sursa informațiilor: Digi24.ro

TAGS: Meteo, Vreme, Prognostic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General