Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateVladimir Putin's Spokesperson Claims Ukrainian President's Fate is Sealed

Vladimir Putin’s Spokesperson Claims Ukrainian President’s Fate is Sealed

Vladimir Putin’s Spokesperson Claims Ukrainian President’s Fate is Sealed

Într-un interviu recent, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus Vladimir Putin, a făcut declarații controversate referitoare la președintele ucrainean, Volodimir Zelenski. Peskov a afirmat că soarta lui Zelenski este „pecetluită” și că armata ucraineană se află într-o stare de panică.

Reprezentantul Kremlinului a susținut că „se pare că soarta lui Zelenski este cu siguranță pecetluită” și că în curând legitimitatea sa va fi pusă sub semnul întrebării. De asemenea, Peskov a subliniat importanța continuării operațiunii militare speciale împotriva Ucrainei din perspectiva Rusiei.

Înaltul oficial al Kremlinului a adăugat că panica este tot mai pregnantă în rândul ucrainenilor, mai ales în prima linie, iar Rusia deține informații cruciale în acest sens. El a făcut apel la menținerea impulsului și neoprirea în fața dificultăților apărute.

Dmitri Peskov a avertizat totodată că „Occidentul colectiv plus unu” va testa capacitatea Rusiei, încercând să evalueze nivelul de vulnerabilitate al acesteia. Cu toate acestea, oficialul rus a subliniat necesitatea de a nu arăta slăbiciunea și de a rămâne fermi în fața presiunilor externe.

În contextul aceleași discuții, secretarul de presă al președintelui rus a comentat și declarațiile președintelui polonez referitoare la posibila amplasare a armelor nucleare pe teritoriul Poloniei. El a etichetat aceste afirmații drept tactică de intimidare a statelor occidentale, menționând reacția promptă și negarea categorică a SUA și a unor capitale europene.

Secretarul de presă al lui Putin a criticat și escaladarea tensiunilor promovată de anumite capitale europene, subliniind că aceste acțiuni sunt motivate de interese interne politice și economice. El a caracterizat aceste acuzații drept fără fundament și menite să compenseze deficiențe ale acestor state.

Keywords:


Vladimir Putin

Dmitri Peskov

Vladimir Putin spokesperson

Kremlin

Ukrainian President

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments