Monday, June 24, 2024
HomeSportVlad Gherman și Oana Moșneagu au explicat de ce s-au căsătorit într-o...

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au explicat de ce s-au căsătorit într-o zi de duminică: „Nu mai minți”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au postat un vlog pe YouTube, unde au explicat de ce au făcut nunta la Ciolpani, o localitate de lângă București, și, o curiozitate pentru mulți, de ce duminica.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, totul despre nunta lor

Cei doi actori, soț și soție din 2 iunie 2024, au apelat la serviciile unui wedding planner când și-au dat seama ce bătaie de cap presupune organizarea unei nunți.

S-au trezit târziu când au vrut să aleagă data, așa că nu le-a mai rămas nicio zi de sâmbătă liberă în vara acestui an.

Vlad Gherman și Oana au mai spus că puteau alege să facă nunta în luna mai, dar au ținut cont de superstiții și au evitat asta. Se spune că nunțile care au loc în ultima lună de primăvară nu aduc lucruri bune în familie, iar cuplurile sunt sortite eșecului.

„Am ales o locație în Ciolpani. E o locație de tip seră, căci eu îmi doream să o facem în aer liber, să o facem vara și exista riscul să plouă, să ne strice nunta. Și nici nu voiam să luăm un cort suplimentar și oamenii să se retragă acolo… 

E un motiv pentru care nunta noastră a fost duminica, și anume tocmai faptul că am rezervat locul cu atât de puțin timp înainte. O zi de sâmbătă liberă ar fi fost tocmai în luna noiembrie”, a explicat Oana Moșneagu, soția lui Vlad Gherman, pe YouTube. 

„Ne gândeam să nu încurăm filmarea pentru serialul Lia”

„Nu mai minți că nu ăsta a fost motivul! Păi de exemplu s-a zis să nu ne căsătorim în luna mai că aduce ghinion, asta o dată.

Noi ne gândeam cam în ce perioadă să facem nunta astfel încât să nu încurcăm filmarea pentru serialul Lia, să nu plece toată lumea în vacanță, adică nici nu voiam să împingem spre finalul lunii iunie”, a intervenit imediat partenerul Oanei.

„În vară nu mai erau zile de sâmbătă, nu! Mai erau trei duminici și atât. Mi-aduc aminte că singura dată de sâmbătă disponibilă era undeva în luna noiembrie. Plus că al nostru concept era cu natură înverzită, nu cu toamnă, cu frunze căzute”, a adăugat Oana.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General