Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportVlad Chiricheș: dezvăluiri despre calvarul accidentării și revenirea în echipă

Vlad Chiricheș: dezvăluiri despre calvarul accidentării și revenirea în echipă

Vlad Chiricheș: dezvăluiri despre calvarul accidentării și revenirea în echipă

Vlad Chiricheș, fundașul central al echipei FCSB, trăiește un adevărat calvar al accidentărilor în ultima perioadă. Jucătorul nu a mai evoluat într-un meci oficial începând cu luna august a anului 2023. El s-a accidentat într-un meci cu UTA Arad și a fost nevoit să se retragă pentru recuperare. Într-un recent interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Chiricheș a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre dificultățile prin care a trecut și despre determinarea sa de a reveni în echipă.

Gigi Becali, vești proaste pentru Chiricheș

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a oferit vești proaste pentru Vlad Chiricheș în ceea ce privește revenirea sa în echipă. Fostul căpitan al naționalei României ar fi trebuit să se întoarcă pe teren la finalul anului trecut, însă din cauza unei operații amânate, accidentarea sa a recidivat.

Acest lucru l-a determinat pe Chiricheș să iasă din primul “11” al echipei FCSB. În prezent, echipa se bazează pe duo-ul de fundași centrali format din Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa. Gigi Becali a declarat că va fi foarte dificil pentru Chiricheș să recâștige statutul de titular în echipă:

“Acum Chiricheș nu mai are cum. Pe acești doi fundași centrali nu ai cum să-i scoți, ei fiind niște jucători foarte puternici și tehnici. Viteza și forța lor sunt de neegalat. Dacă ar avea și tehnică, valoarea lor ar fi de cel puțin 70-80 de milioane de euro”, a afirmat Becali într-un interviu pentru TV Digi Sport.

Florinel Coman, nemulțumit de apărarea FCSB-ului

Florinel Coman, unul dintre cei mai talentați jucători din lotul echipei FCSB, ar fi fost nemulțumit de prestația apărării din sezonul trecut. Gigi Becali a dezvăluit că Coman a criticat cuplul de fundași centrali din acel sezon, format din Joyskim Dawa și Joonas Tamm:

Dacă văd că un jucător are forță și viteză, îl țin. Chiar dacă nu este cel mai tehnic jucător, dacă are forță și viteză este de ajuns. Dawa și Ngezana, deși nu sunt jucători foarte cunoscuți, se remarcă prin forță și viteză. Coman, care acum un an exprima nemulțumirea față de jucătorii care nu construiesc și nu știu cum să paseze, a recunoscut acum că apărarea solidă a echipei este cheia succesului. Se referă la faptul că fundașii nu mai fac greșeli și pasează mai precis”, a adăugat Becali.

Gigi Becali și prețurile jucătorilor FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Adrian Șut și Darius Olaru, doi dintre cei mai în formă jucători ai echipei FCSB, au atras interesul mai multor cluburi în această iarnă. Totuși, ofertele primite nu au fost pe placul patronului echipei, care a stabilit prețul pe care le-ar accepta pentru cei doi jucători:

Nu a fost nicio ofertă concretă pentru Șut și Olaru. A existat doar întrebări, iar eu am stabilit prețurile: 5 milioane de euro pentru Șut și 8 milioane de euro pentru Olaru. Până acum, nu s-au primit răspunsuri concrete din partea cluburilor interesate. Este posibil ca prețurile să fie considerate prea mari de către aceștia”, a explicat Becali.

Gigi Becali și-a exprimat dorința de a menține jucătorii de valoare în echipa FCSB și de a continua să lupte pentru participarea în Liga Campionilor: “Pe mine nu mă interesează să vând, ci îmi doresc să joc în Liga Campionilor. Vreau să demonstrez încă o dată că deciziile mele nu au fost nebune și că pot duce această echipă pe cel mai înalt nivel”

TAGS: Vlad Chiricheș, Gigi Becali, FCSB, FANATIK

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments