Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateViziunea Tinerilor Prin Creații Vestimentare și Sesiuni De Face Painting la Iulius...

Viziunea Tinerilor Prin Creații Vestimentare și Sesiuni De Face Painting la Iulius Town

Viziunea Tinerilor Prin Creații Vestimentare și Sesiuni De Face Painting la Iulius Town

Într-o săptămână plină de creativitate, absolvenții Universității de Vest fac spectacol la Iulius Town. Creațiile lor vestimentare din cadrul programului de studiu Modă – Design Vestimentar vor fi puse în valoare la Gala MDVTM 2024.

Focusul pe creație continuă, iar copiii sunt invitați cu drag la Atelierul de Creație și la o sesiune distractivă de face painting. Pe lângă evenimentele speciale, meciurile Euro 2024 pot fi urmărite live pe terasa food court-ului din incinta Iulius Town.

Absolvenții de la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara își vor demonstrează abilitățile într-un spectacol de modă inedit. Prezentarea va avea loc joi, 4 iulie 2024, la ora 20.00, într-un cadru prestigios, Iulius Congress Hall, cu acces gratuit pentru toți doritorii. Coordonați de Andreea Palade Flondor, Valentina Ștefănescu, Sandra Chira, Cristina Lazăr, Eugenia Riemschneider și Corina Mutu, absolvenții promit un show memorabil.

Cei mici sunt invitați sâmbătă, 6 iulie, la ora 11.00, în zona Intersport, să-și pună imaginația la treabă în cadrul Atelierelor de Creație. Vor avea ocazia să confecționeze pălăriuțe colorate pe care le vor putea personaliza după bunul plac. În plus, vor avea parte de sesiuni de face painting gratuite, transformându-se în personajele preferate.

Și fanii fotbalului au parte de momente speciale la Iulius Town. Meciurile Campionatului European de Fotbal sunt transmise live pe terasa food court-ului din Iulius Mall. Următorul meci, dintre Spania și Germania, este programat vineri, 5 iulie, de la ora 19.00, urmat de confruntarea Franței cu Portugalia, la 22.00.

TAGS:

Creații Vestimentare

Ateliere de Creație

Sesiuni de Face Painting

Universitatea de Vest

Gala MDVTM 2024

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General