Wednesday, April 17, 2024
HomeSportVirgil van Dijk dezvăluie adevărul despre plecarea de la Liverpool: "A fost...

Virgil van Dijk dezvăluie adevărul despre plecarea de la Liverpool: “A fost un șoc mare pentru mine”

Virgil van Dijk dezvăluie adevărul despre plecarea de la Liverpool: “A fost un șoc mare pentru mine”

Căpitanul echipei Liverpool, Virgil van Dijk, a clarificat zvonurile că ar fi pe punctul de a părăsi clubul la finalul sezonului. În urma anunțului făcut de Jurgen Klopp cu privire la plecarea sa după 9 ani, fundașul olandez a fost profund surprins și a dorit să aducă liniște suporterilor și să lămurească situația.

Virgil van Dijk a negat vehement speculațiile și a declarat: “Îmi place clubul. Iubesc fanii. Declarațiile mele au fost scoase complet din context. Nu este vorba despre mine, ci despre noi. Nimic nu s-a schimbat. Acum cinci zile nici măcar nu vorbeam despre contractul meu, așa că este un pic prostesc. Concentrarea mea este să mă asigur că acest an este un an foarte special.”

Fundașul central a subliniat că este dedicat întru totul echipei Liverpool și că intenționează să-și îndeplinească toate obiectivele pentru acest sezon alături de colegii săi. “Sunt pe deplin dedicat clubului pe care îl iubesc. Îmi place fiecare zi la Liverpool. Eu sunt căpitanul și vom lupta pentru toate obiectivele. Vom vedea cum merge”, a adăugat el.

În privința plecării lui Jurgen Klopp, Virgil van Dijk a recunoscut că anunțul a fost un șoc pentru întreaga echipă și toți cei implicați în club. “A fost, evident, un anunț important, a fost un șoc mare pentru fiecare dintre cei conectați la club. Am simțit exact ceea ce fanii au simțit în acel moment. Dar, aici ne referim la afaceri. Vrem să dăm drumul, vrem să realizăm lucrurile la care am visat la începutul sezonului. Suntem într-o poziție bună, așa că hai să dăm totul. Dar, așa cum am spus, nu rostogoli declarațiile”, a explicat el.

Căpitanul lui Liverpool a mai dezvăluit că plecarea lui Jurgen Klopp va implica și alte schimbări în club. Pe lângă antrenorul principal, și asistenții Pep Lijnders, Vitor Matos și Peter Krawietz, precum și directorul sportiv Jorg Schmadtke, vor părăsi echipa în perioada următoare. “Se vor schimba atât de multe lucruri după înlocuirea nu numai a managerului, ci întregului staff tehnic. Sunt foarte curios în ce direcție va merge clubul, dar vom vedea”, a conchis Virgil van Dijk.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments