Tuesday, April 16, 2024
HomeSportViorica și Ioniță de la Clejani - O poveste de dragoste și...

Viorica și Ioniță de la Clejani – O poveste de dragoste și muzică

Viorica și Ioniță de la Clejani – O poveste de dragoste și muzică

Una dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri din lumea muzicii, Viorica și Ioniță de la Clejani, nu mai au nevoie de nicio introducere. Cariera lor impresionantă și succesul lor indiscutabil îi preced, iar muzica pe care o interpretează este cea mai bună carte de vizită.

Deși mulți cunosc piesele lor celebre, puțini sunt cei care știu povestea din spatele succesului. Cei doi artiști sunt cunoscuți pentru sinceritatea și transparența lor în fața publicului, dar au păstrat în mare taină începuturile relației lor.

Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre Viorica și Ioniță pare desprinsă dintr-un scenariu de film romantic. Cei doi s-au întâlnit într-o conjunctură aleatorie, iar întâlnirea lor a fost o adevărată dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, exista un mic impediment care a pus la încercare relația lor.

La momentul în care Ioniță a cunoscut-o pe Viorica, aceasta avea doar 14 ani. Artistul a recunoscut că, la acea vârstă, considera că Viorica este prea tânără pentru a-i fi iubită. Cu toate acestea, destinul a decis altfel, iar cei doi s-au reîntâlnit după ani și ani.

Viorica l-a impresionat pe Ioniță încă de la prima vedere, dar, pe fondul diferenței de vârstă, artistul nu păstra mari speranțe că relația lor ar putea deveni mai mult decât o prietenie. Ioniță a urmat sfatul tatălui său și și-a continuat studiile, aproape renunțând la ideea de a fi împreună cu Viorica.

“Dragostea la prima vedere a fost cu Viorica. Am cunoscut-o când avea 14 ani. Mi-a plăcut de ea, dar era prea mică. Am cunoscut-o la aniversarea mătușii ei, care, la vremea aceea, era prietena mea. Eram prieteni de familie. Cânta frumos și era înțepată, și avea ceva al ei.”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru sursa menționată.

O echipă pe scenă și în viața de zi cu zi

După ce și-a încheiat studiile de contabilitate în București, Ioniță s-a întors la Clejani. Acolo, la o nuntă la care cânta, a avut o revelație neașteptată – Viorica era printre invitați. La început, artistul nu a recunoscut-o și a considerat-o doar o fată oarecare, care venise în pauza spectacolului.

Când a realizat că nu o recunoaște, Viorica s-a prezentat și a reușit să îl surprindă pe Ioniță. Destinul le-a adus din nou împreună și, de data aceasta, artistul a știut că Viorica este femeia de care s-a îndrăgostit profund. De atunci, cei doi nu au mai fost despărțiți de soartă.

Imediat după acea nuntă, Ioniță a invitat-o pe Viorica la o petrecere în familie. Acea zi a marcat începutul unei frumoase povești de dragoste și muzică. Încă de atunci, Viorica și Ioniță au știut că destinul lor este să fie împreună.

“Am cunoscut-o prima dată când avea 14 ani, apoi ne-am întâlnit din nou după 5 ani și de atunci suntem împreună”, a mai mărturisit Ioniță pentru aceeași sursă.

Viorica și Ioniță de la Clejani nu formează doar un cuplu pe plan personal, ci și unul profesional. De-a lungul anilor, cei doi au activat împreună și au urcat pe unele dintre cele mai mari scene muzicale. Chimia lor extraordinară și talentul impresionant au făcut din ei o echipă de neînlocuit.

Familia este o valoare de necontestat pentru Viorica și Ioniță. Cei doi artiști mândri au împreună doi copii, Fulgy și Margherita, care sunt adorați de părinții lor. Pentru ei, Viorica și Ioniță sunt capabili să mute munții din loc.

TAGS: Viorica, Ioniță de la Clejani, poveste de dragoste, muzica, cuplu celebru, familie, cariera artistică

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments