Saturday, May 18, 2024
HomeSportVinicius Jr. Deschide Scorul în Meciul Cu Bayern Munchen

Vinicius Jr. Deschide Scorul în Meciul Cu Bayern Munchen

Vinicius Jr. Deschide Scorul în Meciul Cu Bayern Munchen

Vinicius Jr. a lovit primul în meciul tensionat împotriva lui Bayern Munchen din semifinalele UEFA Champions League. Echipa lui Real Madrid a reușit să deschidă scorul după o serie de șanse ratate de Bayern.

Vinicius Și Kroos, Combinație Letală în Duelul cu Bayern Munchen

Real Madrid a început meciul împotriva lui Bayern Munchen cu determinare. Sane și Kane au încercat să marcheze, dar Lunin a respins toate încercările. În final, Vinicius Jr. și-a lăsat amprenta asupra jocului.

Toni Kroos a făcut o pasă genială către Vinicius Jr., depășind apărarea lui Bayern Munchen. Atacantul brazilian a reușit să înscrie la colțul lui Neuer, lăsându-i fără replică pe fundașii adversari.

Jude Bellingham, Amintire Importanță În Confruntarea cu Real Madrid

Jude Bellingham a fost titular în meciul cu Real Madrid, ajungând la 32 de apariții în UEFA Champions League până la vârsta de 21 de ani. Este doar al doilea jucător care atinge această bornă în istoria competiției.

Suporterii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă spectaculoasă în tribune, aducând un omagiu lui Franz Beckenbauer, legendarul jucător al echipei.

Real Madrid, Însoțită de 4.000 de Fanatici în Germania

Aproximativ 4.000 de suporteri ai lui Real Madrid prezenți la meciul cu Bayern Munchen au explodat de bucurie la golul lui Vinicius Jr. Atacantul brazilian a ajuns la al treilea sezon consecutiv cu minimum 20 de goluri marcate.

Vinicius Jr. a ajuns la 79 de goluri pentru Real Madrid, 19 dintre ele fiind marcate în UEFA Champions League. În același timp, Toni Kroos a bifat a 8-a pasă decisivă a sezonului pentru Real Madrid.
TAGS: Vinicius, Kroos, Bayern Munchen, Real Madrid, Champions League
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments