Friday, June 21, 2024
HomeSportVideo: Momentul în care Lucian Judele este lovit cu pumnul de candidatul...

Video: Momentul în care Lucian Judele este lovit cu pumnul de candidatul AUR. Alexandru Marco Niță, imobilizat de jandarmi

Lucian Judele a fost lovit cu pumnul în față de Alexandru Marco Niță, astfel că a fost transportat cu o ambulanță SMURD la spitalul de urgență. Poliția Capitalei a recunoscut incidentul și a anunțat că cineva a sunat la 112 în jurul orei 21:40, chiar în ziua alegerilor și a anunțat că o femeie, candidată la alegeri, refuză să părăsească secția de vot.

Măsurile luate de polițiști împotriva lui Alexandru Marco Niță, agresorul lui Lucian Judele

Se pare că în acest conflict a intervenit candidatul AUR, însoțit probabil de alți colegi de partid. Cert e că Lucian Judele a ajuns la urgențe după ce a fost lovit în față, iar medicii sosiți cu ambulanța au ”șters sângele de pe jos”. CLICK AICI PENTRU VIDEO

”Polițiștii din cadrul subunității care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, o femeie, candidat la alegerile locale, refuză să iasă din secția de votare, având un comportament agresiv.

Ulterior, persoana a părăsit incinta secției de votare, moment în care, în zona respectivă au venit și alți candidați la alegerile locale, printre care un bărbat în vârstă de 38 de ani. Conflictul a degenerat și în afara locației, moment în care, bărbatul în vârstă de 38 de ani ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat”, a transmis Poliția Capitalei.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere analizate atent de polițiști se vede cum Alexandru Marco Niță în lovește pe Lucian Judele chiar în fața secției de votare, astfel că jandarmii au intervenit pentru imobilizare agresorului, în timp ce victima a fost transportată la spital.

Lucian Judele și-a petrecut noaptea la UPU, după ce a fost lovit de candidatul AUR

Se pare că femeia care a refuzat să părăsească secția de vot era candidată ADU la Consiliul Local Sector 3, mai exact Ștefania Danciu. Potrivit News.ro, în minutul 6:30 din filmarea care a apărut pe internet se vede cum Alexandru Marco Niță îl lovește pe Lucian Judele chiar în fața secției de votare.

”Bărbatul care l-ar fi agresat fizic este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, șapte persoane, printre care președinta comisiei de votare și candidatul la alegerile locale, au fost sancționate contravențional, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, transmite sursa citată.

Duminică seară, după închiderea urnelor de vot, Lucian Judele s-a plâns pe Facebook și și-a anunțat urmăritorii că a fost agresat. ”Aş fi vrut în acest moment să scriu un mesaj în care să vă mulţumesc tuturor pentru lupta pe care am dat-o împreună pentru Sectorul 3 şi pentru Capitală. Din păcate, acum mă aflu într-un spital.

Am ajuns aici din cauza unei traume provocate de oamenii de nădejde ai lui Negoiţă trimişi să se asigure că iese cine trebuie”, scria Lucian Judele pe Facebook. Lucian Judele și-a petrecut, astfel, noaptea la UPU, unde medicii i-au acordat îngrijiri medicale. ”Până una-alta… Noapte bună, România! Noapte bună, democraţie din Sectorul 3”, a fost concluzia lui Lucian Judele.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General