Sunday, June 23, 2024
HomeSportVictorie importantă pentru Dinamo împotriva Farului Constanța

Victorie importantă pentru Dinamo împotriva Farului Constanța

Victorie importantă pentru Dinamo împotriva Farului Constanța

Echipa de fotbal Dinamo a reușit să obțină o victorie importantă cu scorul de 2-0 împotriva echipei Farul Constanța. Acest succes le oferă “câinilor” o injecție de moral după un start dezastruos în sezonul din 2024. Cu această victorie, echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare speră să-și consolideze poziția și să iasă din zona retrogradabilă.

Analiza specialiștilor FANATIK: Abdallah vs. Compagno

Unul dintre jucătorii care s-a remarcat în partida cu Farul Constanța este Hakim Abdallah. După un debut de sezon dificil alături de “câini”, atacantul și-a revenit și a avut evoluții foarte bune. Specialiștii de la FANATIK SUPERLIGA au comparat performanțele sale cu cele ale lui Compagno:

  • “Mi se pare că Abdallah este mai tehnic decât Compagno, iar nivelul său de înțelegere a jocului este peste cel al italianului”, a declarat Horia Ivanovici, expert în fotbal, la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță: “Abdallah este mai puternic și mai tehnic decât Compagno”

Giani Kiriță, fost jucător și antrenor la Dinamo, consideră că Hakim Abdallah este un jucător mai puternic și mai tehnic decât Andrea Compagno. Acesta susține că trebuie să adopte o astfel de atitudine și în viitoarele meciuri, deoarece echipa are nevoie de victorii consecutive:

  • “Abdallah este un jucător care se remarcă prin forță și tehnică. El are o înțelegere profundă a jocului, așa cum s-a observat și din pasele sale precise. Mai mult, fotbalul este simplu atunci când oferi și pleci. Jucătorii de la Dinamo au făcut exact asta în meciul cu Farul. Au creat spații imense în defensiva adversă. Dinamo avea 3-4 jucători, în timp ce Farul erau doar 2. Felicitări pentru victorie și atitudine!”, a declarat Giani Kiriță pentru FANATIK SUPERLIGA.

Hakim Abdallah, primul transfer după ridicarea interdicției

Hakim Abdallah a jucat în 26 de meciuri în acest sezon și a reușit să înscrie trei goluri. Atacantul a venit la Dinamo din postura de jucător liber, după ce ultima dată a evoluat pentru echipa Royal Excelsior Virton. Aceasta este prima mutare a “câinilor” în această perioadă de transferuri, fiind anunțată în exclusivitate de către FANATIK.

Pe de altă parte, Andrea Compagno a fost vândut în această iarnă de către FCSB către echipa Tianjin Tiger. Suma de transfer acceptată de Gigi Becali a fost de 120.000 de euro pentru acest atacant care nu se mai afla în grațiile clubului. Italianul va avea un salariu impresionant în China, de 700.000 de euro pe an.

FANATIK SUPERLIGA

Articol realizat în colaborare cu FANATIK SUPERLIGA. Pentru mai multe informații despre Hakim Abdallah și altele, accesați aici.

FANATIK

Articolul de mai sus se bazează pe informațiile oferite în exclusivitate de portalul FANATIK. Pentru a afla amănunte despre Andrea Compagno și multe altele, consultați aici.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General