Monday, May 20, 2024
HomeSportVictorie crucială pentru Universitatea Craiova în duelul cu Rapidul din SuperLiga

Victorie crucială pentru Universitatea Craiova în duelul cu Rapidul din SuperLiga

Victorie crucială pentru Universitatea Craiova în duelul cu Rapidul din SuperLiga

Universitatea Craiova a reușit să obțină o victorie importantă în ultimul meci împotriva echipei Rapidului. Oltenii au reușit să se impună cu scorul de 2-1, într-o confruntare intensă din etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga. Această victorie a propulsat echipa patronată de Mihai Rotaru pe locul 2 în clasament, acumulând 37 de puncte și situându-se la egalitate cu CFR Cluj.

Costel Gâlcă dezvăluie secretul lui Andrei Ivan după victoria împotriva Rapidului

Meciul a început cu Universitatea Craiova deschizând scorul în minutul 30 prin golul marcat de Andrei Ivan. Chiar dacă Rapid a reușit să egaleze prin Burmaz, intrat în repriza secundă, oltentii au reușit să întoarcă rezultatul în minutul 90+6. Alexandru Crețu, care a fost implicat și în primul gol, a marcat golul victoriei după o pasă decisivă de la Alexandru Mitriță.

În declarațiile de la finalul meciului, antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, a vorbit despre performanțele lui Andrei Ivan. Acesta a subliniat că atacantul s-a simțit excelent sub comanda sa, reușind să înscrie două goluri în ultimele trei partide. Gâlcă a subliniat că consideră că Ivan este un atacant desăvârșit, deși a jucat preponderent pe extremă până acum.

Pe lângă prestația excelentă a atacantului, antrenorul a menționat și performanța lui Crețu, atât în a oferi pase decisive, cât și în poziționare în teren. Gâlcă a subliniat că echipa trebuie să își consolideze jocul atât în faza de atac, cât și în cea de apărare pentru a obține rezultatele dorite.

Costel Gâlcă, analiză despre accidentarea lui Ștefan Baiaram și planuri de viitor ale Universității Craiova

Cât despre obiectivele sale pe termen scurt, antrenorul Universității Craiova a declarat că speră ca jucătorii săi să poată implementa eficient ceea ce lucrează la antrenamente. De asemenea, Gâlcă a menționat că va urmări îndeaproape evoluția lui Ștefan Baiaram, care a părăsit terenul din cauza unei accidentări musculare.

În următoarele etape, Universitatea Craiova se va pregăti pentru un derby de zile mari împotriva celor de la FCSB, urmat de confruntări cu Farul și Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa olteană speră să își mențină ritmul bun și să obțină rezultate pozitive în meciurile care urmează.

Costel Gâlcă, debut de succes cu Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a avut un debut promițător pe banca tehnică a Universității Craiova. După victoria din deplasare contra lui Sepsi, echipa sa a avut parte de o înfrângere neașteptată în fața echipei CFR Cluj. Urmează un meci dificil împotriva campionilor de la FCSB, unde Gâlcă speră să obțină prima victorie pe teren propriu.

Antrenorul își dorește ca echipa să își consolideze jocul în ambele faze ale meciului și să continue să lupte pentru obiectivele propuse în acest sezon.

Concluzie

Universitatea Craiova se află într-o formă bună sub conducerea lui Costel Gâlcă, iar victoria obținută împotriva Rapidului confirmă acest lucru. Echipa olteană are în continuare obiective ambițioase și speră să obțină rezultate pozitive în meciurile care urmează.

Tag-uri: Universitatea Craiova, Costel Gâlcă, Andrei Ivan, SuperLiga
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments