Tuesday, April 16, 2024
HomeSportVictorie clară pentru Dinamo în meciul cu Farul Constanța

Victorie clară pentru Dinamo în meciul cu Farul Constanța

Zeljko Kopic încrezător după victoria lui Dinamo în fața Farului

Victorie clară pentru Dinamo în meciul cu Farul Constanța

Formația lui Dinamo s-a impus categoric în fața celor de la Farul Constanța, reușind să încheie partida cu un scor de 2-0.

  • Victoria a fost obținută prin efortul și jocul de echipă al câinilor din Ștefan cel Mare
  • Zeljko Kopic, antrenorul croat al echipei, s-a declarat încrezător în performanțele elevilor săi
  • Antrenorul a apreciat susținerea fanilor din tribune și le-a mulțumit pentru energie
  • Victoria reprezintă un pas important pentru echipa dinamovistă în lupta pentru promovare

Zeljko Kopic, încrezător după victoria lui Dinamo în fața Farului

Zeljko Kopic, antrenorul echipei Dinamo, a acordat un interviu după victoria clară obținută în meciul cu Farul Constanța. El a subliniat importanța celor două grupuri – jucătorii și suporterii – în obținerea acestui succes.

Antrenorul croat a arătat că energia transmisă de suporteri în tribune a contat în mod semnificativ și a demonstrat aprecierea pentru ambii factori care au contribuit la rezultatul final.

“Am reușit această victorie datorită celor două grupuri pe care le avem. Primul este cel al jucătorilor și al doilea este cel al suporterilor. Energia pe care ne-au dat-o a contat mult! Sunt mândru de ambele grupuri după acest meci.

Am jucat foarte bine tactic. În meciurile precedente am avut multe momente bune, dar nu le-am concretizat. Astăzi am observat multe lucruri bune.

Nu cred că este vorba despre bonusuri sau bani, cât este despre mândrie. Am spus-o de multe ori că este un club special. Merită mai mult!”

Evaluarea noului jucător de la Dinamo

Antrenorul Zeljko Kopic a vorbit și despre evoluția noului jucător al echipei, Milanov. El a declarat că bulgarul a adus o contribuție importantă în meciul cu Farul Constanța și speră ca acesta să continue să evolueze în viitoarele partide.

Kopic a subliniat experiența și calitatea lui Milanov și a exprimat încrederea în creșterea performanțelor sale în viitor. Chiar dacă fotbalistul nu este încă la cel mai bun nivel fizic, tehnicianul croat consideră că acesta va ajunge să joace din ce în ce mai bine.

Zeljko Kopic, dezvăluiri despre perioada dificilă a echipei

Într-un moment de sinceritate, antrenorul Zeljko Kopic a vorbit despre dificultățile prin care a trecut echipa în perioada recentă. El a subliniat că, în spatele aparențelor, există o poveste complicată și o luptă constantă pentru a obține rezultatele dorite.

Chiar dacă Dinamo a obținut o victorie importantă împotriva Farului Constanța, Kopic a menționat că există încă mult de muncă de făcut și că obiectivele echipei nu au fost îndeplinite complet.

“Încercăm în fața presei să menținem o anumită imagine, dar în spatele nostru a fost o perioadă foarte grea. Încă nu am obținut nimic, mai avem multe de făcut.

Acum suntem foarte fericiți. Știam cine e Dinamo când am venit! Am încercat și încerc să ajut cât de mult pot”, a declarat tehnicianul lui Dinamo.

Sursa:

Formația din Ștefan cel Mare s-a impus la Ovidiu în fața celor de la Farul Constanța, scor 2-0

Găsește cele mai interesante știri despre Dinamo pe EZS.ro:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments