Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateViața după despărțirea de Dorian Popa - Claudia Iosif inundată de solicitări...

Viața după despărțirea de Dorian Popa – Claudia Iosif inundată de solicitări de căsătorie pe rețelele de socializare

Viața după despărțirea de Dorian Popa – Claudia Iosif inundată de solicitări de căsătorie pe rețelele de socializare


Urmează o perioadă dificilă pentru Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, după despărțirea de artistul Dorian Popa. Chiar dacă cei doi au avut o relație care a durat 11 ani, hotărând să urmeze căi separate, Claudia se confruntă acum cu un val de mesaje din partea fanilor. Aceasta a fost abordată chiar cu propuneri de căsătorie, însă a respins ferm toate aceste tentative, rămânând singură în prezent.


Claudia Iosif, solicitată în căsătorie pe platforma Instagram


Deși publicul rămâne în expectativă cu privire la orice indiciu despre o posibilă nouă relație a Claudiei sau a lui Dorian, până în acest moment niciunul dintre aceștia nu a făcut vreo apariție publică alături de alt partener. Cu toate acestea, Babs nu a scăpat de propunerile surprinzătoare ale unor fani, unii dintre aceștia îndrăznind să o ceară în căsătorie. Cu umor și hotărâre, ea a respins fiecare invitație, exprimându-și cu glas tare refuzul, chiar și atunci când un bărbat i-a făcut o ofertă de cadou.


  • Unul dintre admiratorii Claudiei a încercat să-i surprindă sentimentele, întrebând-o direct: “Vrei să fii soția mea?”. Răspunsul acesteia reflectă determinarea și starea sa actuală, replicând: “Arăt eu ca o femeie care vrea să se mărite?!??!”.
  • Într-o altă situație, un alt bărbat i-a propus Claudiei un cadou, punându-i în față una dintre cele mai tentante întrebări: “Acceptă un cadou frumos pe care vreau să ți-l trimit?”. Nu s-a lăsat intimidați, răspunzând ferm: “Soția ta ce zice?!?? Să-i dau tag, să o întrebăm?”.

Viitorul lui Dorian Popa și dorința de a deveni tată


Mai mult decât atât, privind spre viitor, Dorian Popa a oferit unele indicii în ceea ce privește planurile sale de familie. Chiar dacă nu a făcut declarații referitoare la o posibilă relație nouă, artistul a subliniat că își dorește să devină tată până la vârsta de 40 de ani. “Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit. Fac 36, mai am timp, Eu am spus că, până la 40, fac copil. Eu zic că, în patru ani, fac copil”, a dezvăluit Dorian Popa în cadrul unui podcast.


Reacția unei dansatoare apropiate despre zvonurile despărțirii


În contextul zvonurilor care înconjoară creația break-up-ului dintre Dorian Popa și Claudia Iosif, una dintre dansatoarele sale, Bianca, a fost implicată într-un incident. Unul dintre urmăritorii acesteia a sugerat că ea ar putea fi motivul separării dintre artist și Claudia. Vine răspunsul direct al Biancăi care clarifică situația și respinge vehement orice astfel de speculații, affirmând că relația lor profesională este strict profesională și implicarea în astfel de scenarii este total lipsită de sens. Bianca și colega sa, Cori, lucrează împreună cu Dorian de ani de zile, neavând nicio legătură cu presupuse aspecte personale dintre Claudia Iosif și artist.


TAGS:

despărțirea, Claudia Iosif, Dorian Popa, relație, căsătorie, fani
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments