Tuesday, April 16, 2024
HomeSportVestea proastă pentru CFR Cluj înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Vestea proastă pentru CFR Cluj înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Vestea proastă pentru CFR Cluj înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1, a primit o veste proastă înaintea meciului cu FC U Craiova 1948. Potrivit informațiilor furnizate de Fanatik, Adrian Mutu, antrenorul echipei clujene, poate pierde una dintre cele mai importante piese din defensivă.

CFR Cluj rămâne fără Cristi Manea la finalul sezonului: „Depinde de el”

Potrivit declarațiilor făcute de Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj, fundașul dreapta Cristi Manea a refuzat să-și prelungească contractul, care îi expiră la finalul sezonului. “Asta este. Dragoste cu forța nu există. Antrenorul va decide dacă va juca”, a declarat Balaj.

Cristi Balaj a subliniat importanța valorilor apropiate în orice club, mai ales atunci când vine vorba de jucătorii tineri. El a afirmat că depinde de Manea și apoi de restul echipei în legătură cu decizia de a-l folosi în meciuri, chiar dacă mai are sau nu contract.

Un jucător cotat foarte bine și apreciat în lotul CFR-ului

Cristi Manea este un jucător incontestabil în echipa CFR Cluj. El ocupă postul de fundaș dreapta și a avut prestații remarcabile. De asemenea, el face parte din lotul echipei naționale a României, sub conducerea lui Adrian Mutu și a lui Edi Iordănescu.

În acest sezon, Manea a evoluat în 13 meciuri și a reușit să înscrie un gol. Îndatoririle sale de pe teren și valoarea sa au fost recunoscute și de piața transferurilor. Potrivit site-ului Transfermarkt, valorează 3,2 milioane de euro.

Ce soluții mai are Adrian Mutu pentru postul de fundaș dreapta

În cazul în care Cristi Manea nu își va prelungi contractul cu CFR Cluj, antrenorul Adrian Mutu se va confrunta cu o problemă la postul de fundaș dreapta. În prezent, singura variantă disponibilă este Vasile Mogoș, care are și patru selecții în naționala României.

În eventualitatea unei plecări a lui Cristi Manea, conducerea clubului va trebui să caute un înlocuitor pe piața transferurilor. Aceasta va implica și un efort financiar suplimentar, deoarece Manea este un jucător de mare valoare și un titular indiscutabil în echipa CFR Cluj.

CFR Cluj îl poate pierde gratuit pe Manea

Conclusion

Situația contractului lui Cristi Manea este una delicată pentru CFR Cluj. Refuzul său de a-și prelungi contractul pune echipa într-o poziție dificilă, iar antrenorul Adrian Mutu va trebui să găsească o soluție pentru postul de fundaș dreapta în cazul unei plecări a acestuia. Cu toate acestea, Manea rămâne un jucător de mare valoare, apreciat atât în cadrul clubului cât și în naționala României.

TAGS: CFR Cluj

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments