Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportVeronica Stegaru șochează admiratorii: a părăsit România!

Veronica Stegaru șochează admiratorii: a părăsit România!

Veronica Stegaru șochează admiratorii: a părăsit România!

Veronica Stegaru, cunoscută și sub numele de “Vulpița de la Acces Direct”, a reușit să uimească din nou pe toată lumea. Tânăra din Vaslui a făcut o declarație șocantă pe rețelele de socializare, anunțând că a plecat din România. Această decizie survine în urma despărțirii de iubitul său.

Destinația misterioasă a lui Veronica Stegaru

Deși nu mai apare în emisiuni și și-a păstrat discreția în ceea ce privește viața sa personală, Veronica Stegaru este foarte activă în mediul online. Ea își ține fanii la curent cu noutățile prin intermediul conturilor sale de Instagram și Facebook, unde postează fotografii și mesaje despre viața sa.

În ultimul timp, viața “Vulpiței” s-a schimbat radical. Ea a încheiat relația cu Viorel, partenerul său de la Acces Direct în 2020 și tatăl copilului lor. Veronica a găsit fericirea în brațele altei persoane și a devenit din nou mamă.

În prezent, Veronica Stegaru este mamă a trei copii, însă în planul sentimental se simte nefericită. Partenerul căruia i-a dăruit doi copii a abandonat-o, iar Veronica a notat “Mai bine singură decât așa” pe una dintre fotografiile sale în care pare tristă.

Rămasă singură și cu trei copii de crescut, Veronica Stegaru s-a confruntat cu dificultăți materiale. Astfel, ea a luat decizia de a pleca în Germania, în căutarea unei vieți mai bune și pentru a-i asigura copiilor săi tot ceea ce au nevoie.

Veronica Stegaru și munca în Germania

Într-o postare recentă de pe contul ei de Instagram, Veronica a publicat o fotografie în care menționează că se află în capitala Germaniei, Berlin. Mulți dintre fanii săi au întrebat-o cu ce se ocupă acolo, însă Veronica încă nu a răspuns.

Veronica Stegaru a devenit cunoscută în lumea mondenă după apariția sa în emisiunea Acces Direct, alături de fostul său partener, Viorel. Cei doi au acuzat un grup de indivizi că i-au abuzat, însă mai târziu s-a dovedit că totul a fost o înscenare din partea Veronicăi și că ea l-a înșelat pe Viorel.

Cazul Veronicăi și al lui Viorel din comuna Blăgești, Vaslui, a devenit un subiect amuzant și mediatizat în întreaga țară, după ce s-a constatat că “Vulpița” l-a înșelat pe Viorel de mai multe ori, nu doar o singură dată. În ciuda scandalului, cei doi au reușit să profite de notorietatea lor, lansând câteva piese muzicale, călătorind, câștigând bani și locuind într-un apartament pe durata filmărilor.

Articolul continua pe EZS.ro

Tags: Veronica Stegaru, Vulpița, Acces Direct, Germania, Berlin

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments