Sunday, June 23, 2024
HomeHoroscopVenus în Vărsător aduce schimbări în planul iubirii și prieteniei

Venus în Vărsător aduce schimbări în planul iubirii și prieteniei

Venus în Vărsător aduce schimbări în planul iubirii și prieteniei

Pe 16 februarie 2024, Venus intră în semnul neconvențional al Vărsătorului, marcând începutul unei perioade importante pentru domeniul dragostei și al prieteniei. Acest tranzit astral va dura până pe 11 martie 2024, când Venus va părăsi zodia Vărsătorului pentru a intra în Pești.

În timpul acestui tranzit, ne vom simți înconjurați de o nouă schimbare energetică, iar iubirea și prietenia vor merge mână în mână. Vărsătorii, fiind foarte conștienți de sine și având idei atipice și inovatoare, vor fi în centrul atenției. Vărsătorul este un semn care își dorește o lume fără bariere și restricții, în care cooperarea și libertatea sunt principii fundamentale.

Energia Vărsătorului, ca element de Aer, ne poate face să fim mai răsvrătiți și imprevizibili, dar și mai raționali și orientați către gândirea logică. Dar în relațiile de dragoste și prietenie, este important să ne ascultăm și instinctele și să nu ne temem să fim noi înșine.

Venus în Vărsător în 2024 aduce o apreciere a prieteniei, originalității și independenței. Dacă îți dorești să cucerești pe cineva în această perioadă, încearcă să devii mai întâi prieten cu persoana respectivă și să îți arăți latura ta atipică și specială în conversații.

Vărsătorul este un semn inventiv și iubește libertatea individuală, motiv pentru care este important să ne exprimăm propria put

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General