Wednesday, April 17, 2024
HomeSportVanessa Hudgens, Moment Emoționant la Premiile Oscar 2024

Vanessa Hudgens, Moment Emoționant la Premiile Oscar 2024

Vanessa Hudgens, Moment Emoționant la Premiile Oscar 2024

Premiile Oscar 2024 au fost un adevărat spectacol plin de surprize și emoții la Dolby Theatre din Los Angeles. Printre momentele care au captat atenția publicului s-a numărat apariția senzațională a actriței Vanessa Hudgens pe covorul roșu, aceasta purtând cu mândrie și eleganță burtica de gravidă.

Surpriza Serii: Vanessa Hudgens și Momentul Dulce de la Premiile Oscar

Faimoasa actriță, cunoscută pentru rolurile sale din High School Musical, a făcut publică vestea că va deveni mamă pentru prima oară, lăsându-i pe toți uimiți și emoționați. La vârsta de 35 de ani, Vanessa a strălucit într-o rochie neagră care îi punea în evidență frumusețea maternității.

În lumina reflectoarelor, Vanessa Hudgens a fost un zâmbet continuu, semn că se bucură din plin de această perioadă minunată din viața ei. Fotografii și cameramani au capturat cu înduioșare gesturile delicate ale actriței care își mângâia cu tandrețe burtica, dezvăluind o nouă latură a frumuseții sale, conform Sky News.

Momente de Fericire: Vanessa Hudgens și Cole Tucker, În Așteptarea Primului Copil

Cu fiecare pas pe covorul roșu, Vanessa Hudgens a fost însoțită de aprecieri și urări de bine venite din partea fanilor și admiratorilor săi. Alături de ea, într-unul dintre cele mai importante momente din viața lor, a fost partenerul său, Cole Tucker, jucător de baseball, căruia i-a spus ”Da” în luna decembrie a anului 2023, într-o ceremonie de vis desfășurată în Tulum, Mexic.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens însărcinată. Sursa foto: ABC7

 

„Scrisul propriilor promisiuni de dragoste a fost important pentru mine. Aș spune și celorlalți: scrieți-vă propriile promisiuni și citiți-le. Este cea mai frumoasă experiență într-o relație să fii atât de deschis, vulnerabil și sincer în fața tuturor oamenilor pe care îi iubești, declarându-ți dragostea. Este pur și simplu frumos. Mi-a plăcut!”, a mărturisit Vanessa Hudgens pentru Vogue, gândindu-se la momentele speciale petrecute alături de Cole Tucker.

Înainte de a dezvălui publicului detalii despre căsătoria lor, Vanessa și Cole au împărtășit cu bucurie pe rețelele de socializare vestea logodnei lor din februarie 2023, moment în care actrița a fost cerută de soție. O declarație de dragoste călduroasă a însoțit postarea lor comună: „DA. Nu am putea fi mai fericiți 🤍”. Expunerea gravidității la Premiile Oscar vine ca o replică la speculațiile neadevărate lansate în trecut cu privire la o presupusă sarcină a actriței.

Într-un interviu acordat podcastului She Pivots, Vanessa a subliniat că a avut de înfruntat comentarii nepotrivite și lipsite de respect referitoare la o posibilă sarcină anterioară. A disprețuit modul în care unii au încercat să îi impună o identitate falsă, expresându-și îngrijorarea în legătură cu aceste situații jignitoare.

TAGS:

Vanessa Hudgens, Premiile Oscar, actriță însărcinată, Cole Tucker, covorul roșu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments