Saturday, May 18, 2024
HomeSportValentin Badea: De la Terenul de Fotbal la Lumea Politică și la...

Valentin Badea: De la Terenul de Fotbal la Lumea Politică și la Visuri Cu Hagi

Valentin Badea: De la Terenul de Fotbal la Lumea Politică și la Visuri Cu Hagi

Un nou capitol se deschide pentru fostul atacant Valentin Badea, în vârstă de 42 de ani, care și-a lăsat amprenta în culorile “roș-albaștrilor” între 2006 și 2008, fiind o piesă esențială în succesul uluitor al FCSB-ului în Cupa UEFA.

Drumul către Politică pentru Fostul Star al Fotbalului

După retragerea sa din fotbal, Valentin Badea a ales să investească în tinerii fotbaliști, inițiind academia Young Steaua Alexandria, care deja numără 300 de copii și 10 antrenori, și aspiră la construirea unei baze moderne în oraș, cu costuri estimate la 1,2 milioane de euro.

Cu sprijin financiar din partea autorităților locale pentru proiectul școlii de fotbal, Badea a făcut pasul următor intrând în arena politică conform informațiilor de la gsp.ro, alăturându-se PSD-ului și urmând să candideze la alegerile locale din Alexandria.

Partidul a oficializat depunerea candidaturilor pentru Primăria și Consiliul Local Alexandria, cu numele lui Badea pe lista de posibili consilieri, marcând astfel începutul unei cariere politice pentru fostul atacant.

Ambiții Mari: Competiția cu Hagi pentru cea Mai Bună Academie

Valentin Badea a pus accent pe visurile sale de a transforma școala sa de fotbal într-o competiție pentru cele mai mari academii din țară, dorind să se ridice la nivelul elitelor ca Academia lui Hagi.

“Proiectul meu de suflet la Alexandria mă captivează complet. Din 2015, am crescut de la an la an, acum avem 300 de copii și ne dorim să mergem mai departe.

După ce am obținut terenul în concesiune acum 2 ani de la Primăria Alexandria, am completat toate formalitățile de construcție și proiectare. Așteptăm acum finanțare din diverse surse pentru a începe construcția, inclusiv fonduri europene, parteneriate și sponsorizări.

Ne dorim să ajungem la nivelul primelor academii din țară. Avem în plan o bază comparabilă cu cele ale lui Hagi sau FCSB, cu complexe sportive moderne, cazare și facilități de pregătire premium.

Baza va fi extinsă pe o suprafață de 23.000 de metri pătrați, cu teren sintetic, terenuri acoperite, facilități sportive și locuri de cazare, conform declarațiilor sale pentru gsp.ro la începutul acestui an.

Demersuri Politice și Speranțe în Fotbal: Drumul lui Valentin Badea

Fostul fotbalist Valentin Badea continuă să surprindă, trecând de la terenul de fotbal la sala de ședințe politice, explorând noi orizonturi în cariera sa. Investind în viitorul fotbalistic al tinerei generații, Badea aduce o perspectivă proaspătă și ambiții mari în Alexandria, combinând succesul pe gazon cu implicarea civică.

Cu o viziune clară asupra potențialului său de a modela viitorul fotbalului românesc și a comunității sale, Badea se pregătește să își ducă visurile mai departe, punând bazele unei academia de fotbal de elită, care să rivalizeze cu cele mai prestigioase instituții din țară.

Prin implicarea sa în politică, Valentin Badea caută să aducă schimbări pozitive în comunitatea sa, propunându-și să se implice activ în dezvoltarea orașului Alexandria și să ofere tinerilor oportunități în sport și educație.

TAGS: Valentin Badea, FCSB, politica, academie, Hagi
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments