Sunday, June 23, 2024
HomeSport„Va fi titular”. Laurențiu Reghecampf, convins de statutul unui fotbalist la EURO...

„Va fi titular”. Laurențiu Reghecampf, convins de statutul unui fotbalist la EURO 2024: „E unul dintre cei mai serioși”

Laurențiu Reghecampf a abordat una dintre dilemele lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024: portarul titular. Antrenorul este convins că Florin Niță, portarul lui Gaziantep, va fi titular pentru România la turneul final din Germania.

„Va fi titular”. Laurențiu Reghecampf, convins de statutul unui fotbalist la EURO 2024: „E unul dintre cei mai serioși”

La începutul acestei săptămâni, naționala României pleacă în Germania pentru EURO 2024. Wurzburg va fi „casa tricolorilor” pe perioada turneului final. Edi Iordănescu are încă semne de întrebare privind lotul pentru meciurile cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

Una dintre dilemele selecționerului se referă la titularizarea unui portar. Horațiu Moldovan nu joacă titular la Atletico Madrid, în timp ce Ștefan Târnovanu, portarul de la FCSB, are o singură apariție în tricoul echipei naționale.

Laurențiu Reghecampf este de părere că Florin Niță, portarul lui Gaziantep, va fi titular în Germania. “Niță, dacă e bine și sănătos, e unul dintre fotbaliștii cei mai serioși.

E un băiat de treabă, muncitor, știe ce vrea, te poți baza pe el în orice moment. Probabil, el va fi portarul care va apăra la echipa națională, va fi titular”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit sport.ro.

„Tricolorul” care l-a impresionat pe Laurențiu Reghecampf: „De excepție”

Întrebat dacă România mai are fotbaliști de calibru, Laurențiu Reghecampf, ultima oară antrenor la Al-Tai, s-a gândit la Dennis Man. Totuși, fostul antrenor de la FCSB susține că EURO 2024 reprezintă un prilej foarte bun pentru internaționalii români de a-și arăta aptitudinile.

”Înainte aveam cel puțin 2-3 jucători de mare calibru, ca Gică Hagi – Gică Popescu – Ilie Dumitrescu, apoi Adi Mutu – Cristi Chivu. Acum, Dennis Man este un jucător de excepție, poate ar fi și un Nicolae Stanciu, dar în momentul de față este dificil…

Însă calificarea naționalei la EURO va aduce beneficii, adică se va vorbi mult despre fotbalul românesc și despre fotbaliștii români! Noi înainte, ca jucători, prindeam odată cu acele calificări la turneele finale contracte în Germania, Elveția, aveam 40-50 de fotbaliști care evoluau în campionatele puternice”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Cu o zi înainte de a pleca în Germania, „tricolorii” au fost la filmul “În inima Naționalei” în Cinema City din Mega Mall, film care prezintă povestea calificării naționalei României la EURO 2024. Atât jucătorii, cât și întreg staff-ul tehnic au vizionat filmul.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General