Friday, May 24, 2024
HomeSportUSR Declară că Păcănelele nu Vdipărea - Premierul Ciolacu acuzat de Ipocrizie

USR Declară că Păcănelele nu Vdipărea – Premierul Ciolacu acuzat de Ipocrizie

USR Declară că Păcănelele nu Vdipărea – Premierul Ciolacu acuzat de Ipocrizie

Uniunea Salvați România a emis un comunicat în care a afirmat că jocurile de noroc nu vor dispărea, contrar declarațiilor premierului Marcel Ciolacu. Acesta a anunțat că Guvernul a început să aplice interzicerea păcănelelor în orașele cu mai puțin de 15.000 de locuitori, însă USR consideră că situația nu este atât de simplă.

Acuzații de Ipocrizie la Adresa Premierului

USR a criticat dur premierul Marcel Ciolacu, susținând că declarațiile sale sunt ipocrite. Partidul a subliniat faptul că păcănelele nu vor dispărea doar pentru că premierul face declarații publice, ci este necesară o aplicare corectă a legii care prevede scoaterea lor din localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori.

Preocupare cu Privire la Mutarea Păcănelelor

USR a avertizat că există riscul unei avalanșe de păcănele mutându-se din localitățile mai mici în orașele mai mari, unde acestea sunt deja prezente în număr mare. Partidul consideră că soluțiile corecte ar trebui să vizeze protejarea tuturor românilor, inclusiv prin adoptarea unor legi anti-păcănele care să fie implementate prompt și eficient.

Escapadele Păcănelelor în România

Marcel Ciolacu a menționat că regulile vor fi impuse și pentru cele 10% din localitățile care nu sunt acoperite de legea păcănelelor. USR a reacționat imediat, acuzând premierul că promite măsuri pentru aceste zone fără a lua în considerare impactul real al deciziilor luate.

Soluții Alternative Propuse de USR

Partidul USR a subliniat că soluțiile corecte includ eliminarea totală a păcănelelor din proximitatea unor instituții importante, precum școli, spitale sau biserici, precum și interzicerea reclamelor în spațiile publice. Mai mult, USR propune amenzi mai mari pentru cei care permit accesul minorilor în sălile de jocuri de noroc.

Legături Importante:

Păcănele, Premierul Ciolacu, Legi Anti-Păcănele, Jocuri de Noroc

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments