Friday, May 24, 2024
HomeActualitateUrs surprins în zona Cornu de Jos din comuna Cornu, avertisment transmis...

Urs surprins în zona Cornu de Jos din comuna Cornu, avertisment transmis prin RO-ALERT

Urs surprins în zona Cornu de Jos din comuna Cornu, avertisment transmis prin RO-ALERT

O prezență neașteptată a stârnit agitație în comun Cornu, satul Cornu de Jos. Locuitorii au fost alertați printr-un mesaj RO-ALERT cu privire la apariția unui animal sălbatic, un urs, în zonele publice din zonă. Pompierii din Prahova au confirmat această situație neobișnuită.

Autoritățile din zonă sfătuiesc ferm ca atât localnicii cât și turiștii să nu se apropie de animalul sălbatic, să nu încerce să-l fotografieze sau să-l hrănească. Siguranța este prioritară în astfel de situații, iar orice interacțiune necontrolată cu un urs poate duce la consecințe grave.

Echipaje de intervenție au fost direcționate către locul incidentului. Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Câmpina a fost mobilizat pentru a asigura zona și a monitoriza comportamentul animalului sălbatic.

În astfel de momente, cooperarea și respectarea regulilor de siguranță impuse de autorități sunt esențiale pentru evitarea incidentelor nedorite. Recomandarea este să se evite orice contact direct cu animalul sălbatic și să se notifice imediat autoritățile competente pentru a gestiona situația în mod corespunzător.

TAGS: urs, Cornu, avertisment, RO-ALERT
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments