Sunday, April 21, 2024
HomeActualitateUrgență Medicală: Frații Alexandr și Tatiana Sîrbu au nevoie de un transplant...

Urgență Medicală: Frații Alexandr și Tatiana Sîrbu au nevoie de un transplant de măduvă osoasă pentru a supraviețui!

Urgență Medicală: Frații Alexandr și Tatiana Sîrbu au nevoie de un transplant de măduvă osoasă pentru a supraviețui!

Patru copii din Comrat, Găgăuzia, Republica Moldova, se luptă cu o moștenire genetică îngrozitoare care îi expune la pericolul imunodeficienței primare combinate. Printre aceștia, frații Alexandr (1 an și 7 luni) și Tatiana Sîrbu (7 ani și 9 luni) se confruntă cu o boală nemiloasă care le-a distrus complet sistemul imunitar. Specialiștii israelieni au diagnosticat imunodeficiență primară combinată la acești copilași și au recomandat transplantul de măduvă osoasă ca ultima șansă de supraviețuire pentru cei doi frați. Cu toate acestea, procedura costă 690.000 de dolari, o sumă imensă pentru familia Sîrbu care are nevoie de sprijin urgent pentru a-și salva copiii.

Ruga disperată a unei mame: „Nu vreau să-i pierd pe copiii mei”

Olga, mama lui Alexandr și Tatiana, trăiește un coșmar zilnic, având grijă de cei doi copii afectați grav de această boală rară. Despărțiți de restul lumii, frații Sîrbu trăiesc în izolare totală, într-un efort disperat de a evita contactul cu orice agent patogen periculos. Cu lacrimi în ochi, Olga povestește despre dorința sa disperată de a-i vedea pe cei mici sănătoși și fericiti: „Lupta este lungă până vom ajunge la cei 690.000 de dolari, dar am credința că dacă pe acest pământ există un loc unde minunile devin realitate, atunci acel loc e aici, printre voi. Cu ajutorul vostru am strâns pentru copilașii mei suma de aproape 30.000 de dolari din cei 690.000 de dolari necesari. Vă rog să donați oricât de puțin, pentru că fiecare bănuț ne aduce mai aproape de acele tratamente salvatoare ce pot fi făcute în Israel”, a spus disperată mama celor doi copilași bolnavi.

Îndemnul la solidaritate pentru frații Sîrbu

Fundația Ringier România susține această cauză umanitară și a înființat un program de susținere pentru familia Sîrbu. Cei care doresc să îi ajute pe frații Alexandr și Tatiana pot dona 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul „ALEXANDR ȘI TATIANA” sau pot folosi conturile Fundației Ringier pentru donații:

  • RO98 BACX 0000 0012 7457 7001 – RON
  • RO02 RZBR 0000 0600 1552 6177 – EUR

Pentru informații suplimentare despre cum puteți contribui la salvarea fraților Alexandr și Tatiana, accesați www.ajutacopiii.ro.

Acțiunea Fundației Ringier România pentru copiii bolnavi

Fundația Ringier sprijină copiii bolnavi de 12 ani, oferindu-le șansa la o viață mai bună și tratamente costisitoare de care au nevoie pentru a învinge diverse afecțiuni grave. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum puteți susține astfel de cauze umanitare, nu ezitați să vizitați rubrica Ajută Copiii pe site-ul Fundației Ringier.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments