Tuesday, April 16, 2024
HomeSportUniversitatea Craiova umilită de FCSB și tremură pentru play-off: al doilea eșec...

Universitatea Craiova umilită de FCSB și tremură pentru play-off: al doilea eșec consecutiv în SuperLigă

Universitatea Craiova umilită de FCSB și tremură pentru play-off: al doilea eșec consecutiv în SuperLigă

Echipa Universitatea Craiova a suferit o înfrângere dureroasă în fața echipei FCSB, care s-a impus cu scorul de 3-0, într-un meci disputat în cadrul SuperLigii. Aceasta este a doua înfrângere consecutivă a Craiovei în acest campionat, ceea ce a pus echipa într-o situație delicată în lupta pentru play-off. Cu aceste rezultate, Universitatea Craiova se află acum la o distanță de 16 puncte față de liderul clasamentului.

Fundașii Craiovei sunt criticați de Sorin Cârțu pentru performanțele slabe

Sorin Cârțu, unul dintre foștii mari jucători ai echipei Universitatea Craiova, a criticat aspru noile achiziții ale clubului și a pus tunurile pe fundașii Anzor, Soiri și Maldonado. Cârțu consideră că aceștia nu sunt potriviți pentru fotbalul de performanță și au avut o prestație dezamăgitoare în meciul cu FCSB.

Printre reproșurile lui Cârțu se numără și plasamentul slab al lui Maldonado într-o fază importantă a meciului, care a întrerupt un contraatac periculos al Craiovei. De asemenea, fostul fotbalist reamintește că un străin care vine de la mii de kilometri ar trebui să demonstreze mai multă determinare și implicare în joc.

O apărare vulnerabilă și alegeri tactice întrebabile

În opinia lui Sorin Cârțu, fundașii Craiovei au avut o deficiență teritorială și nu au înțeles corect mișcările adversarilor. Cârțu consideră că un fundaș central de calitate ar trebui să anticipateze intercalarea jucătorilor din spatele apărării și ar trebui să acționeze în consecință.

Antrenorul de odinioară atrage atenția și asupra întrebărilor legate de selecția jucătorilor străini. El se întreabă de ce un jucător care a venit de la mii de kilometri să fie doar rezervă și să nu aibă oportunitatea de a juca. Cârțu dezaprobă și deciziile tactice ale antrenorului, considerând că un jucător care nu se ridică la nivelul așteptărilor nu ar trebui să facă parte din echipă.

În urma acestor critici dure, presiunea asupra echipei Universitatea Craiova se accentuează, iar antrenorul Ivailo Petev va trebui să găsească soluții rapide pentru a redresa situația și a asigura calificarea în play-off.

Echipa Universitatea Craiova e la un pas de a rata play-off-ul în SuperLigă

Această nouă înfrângere suferită de Universitatea Craiova în fața echipei FCSB a adâncit criza echipei și a compromis șansele lor de a se califica în play-off. Deși se află la o distanță considerabilă de lider, Craiova se confruntă acum cu presiunea unei echipe ca Hermannstadt, care este la doar două puncte sub linia play-off-ului.

Cârțu dă de pământ cu transferurile Craiovei

Tags: Universitatea Craiova, FCSB, SuperLiga, fotbal, Sorin Cârțu, Ivailo Petev, play-off, înfrângere

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments