Sunday, June 23, 2024
HomeSportUniversitatea Craiova trimite mesaje de iubire pentru Copiii cu Branule: "Să fie...

Universitatea Craiova trimite mesaje de iubire pentru Copiii cu Branule: “Să fie puternici”

Universitatea Craiova trimite mesaje de iubire pentru Copiii cu Branule: “Să fie puternici”

Universitatea Craiova a organizat un gest special în onoarea Zilei Internaționale a Copilului Bolnav de Cancer. Evenimentul a avut loc în şapte oraşe din România și a reunit juniorii echipei “alb-albaştri” împreună cu alţi sportivi de la SCM Universitatea Craiova. Aceştia au transmis mesaje de iubire şi încurajare pentru copiii mici într-un eveniment emoționant. Vladimir Screciu, David Lazar și Marian Danciu, alături de ceilalţi membri ai echipei, au exprimat gânduri bune pentru copiii bolnavi.

În cadrul acestui eveniment, toate mesajele de iubire scrise de cei prezenţi vor fi adunate şi transpuse într-o carte specială, care va fi lansată pe data de 1 iunie. Este o iniţiativă frumoasă prin care sportivii îşi arată suportul pentru cei mici și îi încurajează să fie puternici în lupta lor împotriva bolii. Gestul lor reprezintă o dovadă de solidaritate și empatie față de copiii cu branule. Aceștia au înţeles că uneori copiii au nevoie de sprijinul şi înţelegerea celor din jur pentru a face față provocărilor vieții.

Gestul special al Universității Craiova nu a rămas neobservat, iar Vladimir Screciu, mijlocașul naționalei de fotbal, s-a declarat emoționat de întreaga acțiune. El a transmis copiilor bolnavi cele mai bune gânduri și le-a transmis că trebuie să aibă încredere în ei și să lupte pentru sănătatea lor. Vladimir Screciu înțelege importanța acestei acțiuni și ce înseamnă să te confrunți cu probleme de sănătate încă de la o vârstă fragedă.

Momentul special organizat de Universitatea Craiova a adus şi alte personaje îndrăgite de copii în centrul atenției. Astfel, Truli, unul dintre cele mai iubite personaje pentru cei mici, a transmis urări de noroc jucătorilor Universității Craiova în meciul cu FC Botoșani. Însă, personajul a avut o reacție amuzantă în legătură cu clasamentul echipei în SuperLiga. Truli a spus că ar fi bine ca echipa să nu urce prea mult în clasament, deoarece ar putea ajunge pe ultimul loc, ocupat în prezent de Dinamo.

Vladimir Screciu este pregătit pentru partida cu FC Botoșani: “Sunt 100% apt”

Vladimir Screciu, unul dintre jucătorii de bază ai Universității Craiova, revine pe teren după accidentarea care l-a ținut departe de joc în 2024. Antrenorul Ivailo Petev a anunțat că fotbalistul este 100% apt să joace și este pregătit pentru partida împotriva echipei FC Botoșani.

Vladimir Screciu a trecut printr-o perioadă dificilă, dar acum se simte bine și este pregătit să ajute echipa să obțină rezultate bune. El are încredere în colegii săi și își dorește să realizeze obiectivele propuse. Vladimir Screciu consideră că echipa Universității Craiova ar trebui să câștige cel puțin o cupă în acest an și să se claseze în primele trei echipe în clasamentul campionatului.

Fotbalistul este determinat să contribuie la succesul echipei și speră să obțină cele trei puncte în meciul împotriva echipei FC Botoșani. Vladimir Screciu este dedicat sportului și este nerăbdător să joace din nou alături de colegii săi. El este conștient de importanța efortului și a muncii în echipă pentru atingerea performanțelor dorite.

În concluzie, gestul special al Universității Craiova de a transmite mesaje de iubire pentru copiii bolnavi este o dovadă că sportul poate avea un impact pozitiv asupra societății. Vladimir Screciu și ceilalți jucători au dovedit că sunt alături de cei mici în momentele dificile și îi încurajează să lupte și să fie puternici. Această inițiativă este un exemplu de solidaritate și implicare socială care merită apreciere.

TAGS: Universitatea Craiova, Copii cu Branule, Vladimir Screciu, David Lazar, Cancer

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General