Monday, February 26, 2024
Google search engine
HomeSportUniversitatea Craiova și FCSB se pregătesc pentru un derby intens

Universitatea Craiova și FCSB se pregătesc pentru un derby intens

Universitatea Craiova și FCSB se pregătesc pentru un derby intens

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB promite să fie un meci palpitant pe stadionul „Ion Oblemenco”. Antrenorul Universității, Ivaylo Petev, se confruntă cu absența a doi jucători importanți. Cu toate acestea, el este concentrat pe obținerea celor trei puncte și pe o revanșă în fața suporterilor „alb-albaștri”, după înfrângerea dureroasă cu Farul.

Ivaylo Petev are încredere în echipa sa și vrea să câștige cu orice preț

Ambianța se încinge în Cetatea Băniei înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Bucurându-se de sprijinul galeriei „alb-albaștrilor”, Alex Băluță se pregătește să întâlnească o primire specială pe stadionul „Ion Oblemenco”. Ivaylo Petev, antrenorul Universității, vizează victoria în acest meci și speră ca jucătorii să învețe din greșelile făcute în fața Farului Constanța. El consideră că este important să joace la un nivel înalt și să minimizeze erorile din meciul precedent.

„Urmează un meci în care trebuie să jucăm cu clasa înaltă, să arătăm că trebuie să câștigăm cu orice preț și să minimizăm toate greșelile din meciul anterior. Astea sunt lucrurile principale care trebuie făcute. Întâmpinam echipa care este pe locul 1, respectăm foarte mult asta.

Dacă sunt pe locul ăsta nu este întâmplător. Trebuie să ne prezentăm mai bine decât în meciul anterior. Trebuie să jucăm cu clasa înaltă, să nu facem greșeli copilărești ca în ultimele 4 etape, dacă o să facem asta sunt sigur că o să câștigăm.

Nu vreau să mă gândesc la acest lucru (n.r. ratarea play-off-ului), totul depinde de noi, trebuie să ne prezentăm duminică altfel. Nici nu vreau să știu (n.r. cine arbitrează), nu vreau să comentez alți oameni, nu mă băga în tema asta pentru că am ce să spun și nu vreau”, a declarat Ivaylo Petev.

Antrenorul Universității Craiova își exprimă încrederea în echipa sa și în susținerea fanilor. El speră că jocul său va fi convingător și că vor obține cele trei puncte. De asemenea, se așteaptă să vadă debutul lui Anzor Mekvabishvili, cel mai recent transfer al Universității Craiova.

Anzor Mekvabishvili se pregătește să își facă debutul

Antrenorul Ivaylo Petev a anunțat că Anzor Mekvabishvili va avea șansa de a juca în derby-ul împotriva FCSB-ului. Noul fotbalist al Universității Craiova va avea ocazia de a-și demonstra valoarea, după ce a fost transferat pentru suma de 750.000 de euro. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va descurca Mekvabishvili și cum va contribui la echipă.

„Fiecare are dreptul la o părere, noi nu ne uităm așa departe. Fiecare participant la meci trebuie să fie responsabil, ceea ce a fost la meciul anterior, mai ales în repriza a doua. Toți se bazau pe Alex, dar nu le poate face pe toate. Fiecare trebuie să fie responsabil și să facă ceea ce trebuie.

Tot timpul sunt sincer, nu am ce să mințim situația nu este cea mai bună. Când câștigi ești în aer și când pierzi ești sub pământ. Fiecare trebuie să facă un rezumat cu ce a fost bun și rău, iar ca echipă trebuie să arătăm mai convingători. Fotbalul este jocul greșelilor, nu sunt mulțumit de faptul că am avut 6,7 ocazii și am marcat doar o dată.

Să sperăm că duminică o să avem 2 situații și o să marcăm 2 goluri. O să ne ajute suporterii și sperăm să nu îi dezamăgim. Este posibil să joace (n.r. Anzor Mekvabishvili). Cred că în acest campionat orice echipă se luptă pentru ceva, noi ne uităm la echipa noastră și nu le comentez pe restul”, a mai adăugat Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova caută întăriri în perioada de transferuri de iarnă

Liderul campionatului, Universitatea Craiova, își dorește să se întărească în perioada de mercato de iarnă. Echipa caută un atacant și dorește să se asigure că aduce jucători de calitate care să se adapteze rapid la stilul de joc al echipei. Însă, antrenorul Ivaylo Petev recunoaște că nu este ușor să faci transferuri în această perioadă și că trebuie să fie atenți la alegerile pe care le fac.

„Unor jucători le trebuie mai mult timp de adaptare, sunt jucători care se adaptează mai repede. Și eu vreau să se întâmple totul în 24 de ore, dar nu se poate. Este important pentru noi ca echipă să fim stabili, pentru ca în apărare să fie plusuri. Să sperăm că în următoarele meciuri o să arătăm mai bine.

Facem tot posibilul, vedem până unde ajunge pentru că nu este ușor în perioada de transferuri de iarnă. Este bine că se creează situațiile pe care le avem, nu este bine că nu marcăm. Screciu este în afara lotului de o lună și jumătate, cred că nici Ivan nu o să fie pentru meciul acesta, nu știm încă”, conchide Petev.

TAGS: Universitatea Craiova, FCSB, Ivaylo Petev,

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments