Tuesday, April 16, 2024
HomeSportUniversitatea Craiova: Provocările și Regretul lui Sorin Cârțu

Universitatea Craiova: Provocările și Regretul lui Sorin Cârțu

Universitatea Craiova: Provocările și Regretul lui Sorin Cârțu

Universitatea Craiova a remizat la Botoşani, scor 2-2, într-un moment tensionat din Superliga României. Performanța echipei oltenilor în primele 5 etape din 2024 a fost sub așteptări, adunând doar 5 puncte și depărtându-se de locurile fruntașe, fiind la șase lungimi de CFR Cluj, ocupanta locului trei.

Analiză Aspră a lui Sorin Cârțu înaintea Meciului cu FC Voluntari

Sorin Cârţu, figura emblematică a Universității Craiova, a făcut declarații puternice în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA despre eșecurile recente ale echipei. El a subliniat punctele irosite în meciurile anterioare cu Poli Iași și U Cluj, exprimându-și dezamăgirea:

“Prima dată a fost cu Iașiul, a fost greșeală. A doua oară a fost cu Clujul, a fost prostie. Bă, dacă ţi se întâmplă a treia oară e idioțenie. Știi cum e, idioțenia e maximul prostiei. Indiferent cu cine se mai întâmplă, e idioțenie.”

Revendicări și Regrete în Meciurile Recente

Cârțu a continuat analiza critică a evoluțiilor echipei menționând că rezultatele meciurilor cu UTA Arad și Botoșani au fost nemeritate. A subliniat importanța implicării corecte a arbitrilor, menționând situații controversate din partidele anterioare:

“Se întâmpla şi mai mult dacă intervenea arbitrul, să ne dea ce meritam. Cu penalty-ul la Mitriță sau Baiaram… La Markovic nu mi s-a părut penalty. A crezut că e mai agresiv fundașul. A vrut să amplifice. Dar la Baiaram mi s-a părut penalty. Iar faza cu Mitriță, când a fost călcat de Șeroni.”

Tensiuni și Incertitudini în Privința Play-Off-ului

Universitatea Craiova se confruntă cu incertitudini privind calificarea în play-off. Deși au un avans de cinci puncte față de Hermannstadt, prima echipă sub linie, evoluțiile echipei sunt îngrijorătoare, iar rezultatele recente arată că lucrurile nu merg conform planului.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova va întâlni FC Voluntari, echipă condusă de Nicolae Dică, fără victorii de la preluarea acestuia. Tensiunile cresc înaintea acestei partide critice care ar putea schimba drastic soarta ambelor echipe.

Vezi Aici Detaliile Despre Partida U Craiova – FC Voluntari

Tag-uri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments