Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportUniversitatea Craiova pregătită să învingă Sepsi OSK și să urce în clasament

Universitatea Craiova pregătită să învingă Sepsi OSK și să urce în clasament

Universitatea Craiova pregătită să învingă Sepsi OSK și să urce în clasament

Echipa „Alb-albastră”, Universitatea Craiova, se pregătește pentru un meci important împotriva echipei Sepsi OSK din cadrul SuperLigii Românești. Antrenorul Ivailo Petev își motivează la maximum jucătorii pentru ca aceștia să-și recupereze cele trei puncte aflate în joc și să urce în clasamentul competiției.

Declarațiile lui Ivailo Petev înaintea meciului cu Sepsi OSK

După înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB, antrenorul bulgar Ivailo Petev a primit numeroase critici. Cu toate acestea, el lucrează intens cu echipa pentru a schimba situația și pentru a obține o victorie în meciul cu Sepsi. Echipa „Alb-albastră” are ca obiectiv eliminarea emoțiilor de la calificarea în play-off și obținerea celor trei puncte în meciul următor.

Ivailo Petev a identificat problema principală a echipei și este încrezător că o victorie ar putea schimba total lucrurile în vestiarul Universității Craiova. Antrenorul a vorbit despre atmosfera din echipă înaintea confruntării cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

  • „Meciul care urmează va fi împotriva unei echipe foarte bune care a avut progrese în ultimele meciuri. Trebuie să reacționăm într-un mod constructiv, să dăm totul de la noi, să luptăm și să câștigăm cu orice preț pentru a obține cele trei puncte. Indiferent de sistemul de joc pe care îl vom utiliza, fiecare jucător care intră pe teren trebuie să abordeze meciul cu seriozitate și să ne asigurăm că obținem cele trei puncte.”
  • „Ne antrenăm în fiecare săptămână și nu avem alte observații, dar ceea ce arătăm în meciuri nu este suficient. Am spus că trebuie să acceptăm rezultatul meciului precedent și să ne concentrăm pe obținerea celor trei puncte. Problema noastră este, în mare parte, una mentală, având în vedere rezultatele recente.”
  • „Sunt sigur că, după o victorie, vom arăta mult mai bine. Este normal să primim critici, mai ales când nu reușim să obținem victorii după o serie de meciuri, dar totul depinde de noi. Noi am ajuns în această situație și doar noi putem ieși din ea. Știm unde am greșit și suntem conștienți că trebuie să ne îmbunătățim.”

Ivailo Petev a subliniat importanța unei victorii în acest moment și își exprimă încrederea în capacitatea echipei de a se mobiliza și de a face totul pentru a câștiga meciul cu Sepsi.

Totodată, a fost postat un videoclip pe rețelele de socializare în care antrenorul universitar își încurajează echipa și fanii să rămână încrezători și să sprijine echipa în meciul cu Sepsi.

Absența lui Nicușor Bancu și șansele altor jucători

Nicușor Bancu va rata meciul cu Sepsi după ce a primit cartonașul galben în meciul cu FCSB. Antrenorul Ivailo Petev însă nu este îngrijorat și vede absența lui Bancu ca o oportunitate pentru alți jucători să demonstreze valoarea lor pe teren.

Antrenorul bulgar a declarat:

„Trebuie să minimizăm greșelile. Este absolut normal să primim critici și trebuie să le acceptăm. Avem un nou meci în care putem să ne revanșăm. Nu avem probleme majore… Avem un jucător suspendat și atât. Această perioadă este foarte dificilă, deoarece unele campionate s-au încheiat în decembrie.”

„Există o diferență între antrenamentele individuale și antrenamentele de echipă. Atunci când voi considera că jucătorul este pregătit fizic și în condiții de a juca, îl voi utiliza. Vom face tot posibilul să aducem și un atacant. Ne gândim la strategia pe care o vom adopta duminică pentru a câștiga meciul.”

„Pierderile fac parte din fotbal și trebuie să trecem peste ele. Suntem cu toții dezamăgiți. Absența lui Bancu va fi simțită, dar aceasta este o oportunitate pentru ca alții să intre în joc. Cu cât trece mai mult timp într-un meci fără prezența unui jucător, cu atât este mai important să ne descurcăm cu oricine îi ia locul.”

Astfel, cu absența lui Nicușor Bancu, antrenorul Ivailo Petev a evidențiat importanța minimalizării erorilor și a dat asigurări că au încredere în ceilalți jucători pentru a obține o victorie în meciul cu Sepsi.

TAGS: Universitatea Craiova, Sepsi OSK, Ivailo Petev, victorie, SuperLiga, clasament
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments