Saturday, May 18, 2024
HomeSportUniversitatea Craiova își întâmpină ultimul transfer, Jalen Blase, cu entuziasm!

Universitatea Craiova își întâmpină ultimul transfer, Jalen Blase, cu entuziasm!

Universitatea Craiova își întâmpină ultimul transfer, Jalen Blase, cu entuziasm!

Într-un moment de maximă bucurie pentru suporterii Universității Craiova, Ivaylo Petev a reușit să își aducă atacantul mult dorit chiar în ultima zi de mercato din iarnă. După obținerea unei derogări de la FIFA, Izmet Munishi l-a elogiat pe Jalen Blase, oferind detalii despre noul jucător al echipei alb-albaștrilor.

Jalen Blase – un nume așteptat în Bănie!

Așadar, Jalen Blase este așteptat cu nerăbdare la Universitatea Craiova, iar mesajul său către suporteri a fost călduros și plin de entuziasm. Transferul său a fost anunțat oficial, iar fotbalistul spaniol a părăsit Kosovo pentru a se alătura echipei pregătite de Ivaylo Petev.

Trecând prin FC Prishtina în 2023, Jalen Blase a evoluat sub comanda lui Izmet Munishi și a reușit să impresioneze în acea perioadă. Vârful adus de la KF Rahoveci a intrat în atenția Universității Craiova, care l-a achiziționat pentru suma de 300.000 de euro. Exclusivitatea acestui transfer a fost dezvăluită de FANATIK.

Izmet Munishi, fostul antrenor al lui Jalen Blase, l-a caracterizat pe tânărul fotbalist ca pe un atacant pur sânge, cu o adaptare rapidă și un comportament de profesionist exemplar în timpul antrenamentelor. De asemenea, Munishi a dezvăluit principalele calități ale acestuia.

„Este un băiat calm și receptiv la informații, un jucător inteligent. La început a avut mici dificultăți în fața antrenamentelor mai intense, deoarece venea dintr-o divizie inferioară. Cu timpul, însă, s-a adaptat și a reușit să se integreze perfect în echipă. Nu s-a plâns niciodată, și-a făcut mereu treaba și a dovedit o atitudine calmă și profesionistă. Este un atacant foarte talentat, care se descurcă excelent cu mingea la picior, și care are o capacitate de a marca și de a oferi pase decisive remarcabilă”, a declarat Munishi pentru FANATIK.

Fotbalistul care promite să devină cel mai bun atacant din România!

Într-un ritm susținut de achiziții de fotbaliști din Kosovo în SuperLiga, Universitatea Craiova se mândrește astăzi cu un nou nume în echipă, Jalen Blase alăturându-se celorlalți jucători precum Ermal Krasniqi, Albion Rrahmani, Albin Berisha și Astrit Selmani. De asemenea, în trecut, echipa olteană a avut în vizor alți fotbaliști kosovari, cum ar fi Muhamet Hyseni, golgheterul primei ligi.

Performanțele remarcabile ale lui Jalen Blase în Kosovo nu au trecut neobservate, acesta reușind să înscrie 11 goluri și să ofere 4 pase decisive pentru FC Prishtina în cele 21 de apariții. Se anticipează că în scurt timp, fotbalistul spaniol va deveni una dintre piesele de bază ale Universității Craiova.

Izmet Munishi consideră că Jalen Blase va avea nevoie de o perioadă de adaptare în SuperLiga, dar este încrezător că în doar doi ani, acesta va fi considerat cel mai bun atacant din România. În lupta pentru un loc în primul “11” al Universității Craiova, tânărul fotbalist va concura cu Jovan Markovic și Elvir Koljic.

„Sunt convins că Jalen Blase va ajunge la nivelul celorlalți jucători din echipă. Calitatea sa este evidentă. Din punctul meu de vedere, este deja cel mai bun atacant al nostru. Va avea nevoie de timp pentru a se adapta la fotbalul românesc, dar cu fiecare pas înainte, va deveni tot mai puternic. După doi ani, cred că va fi incontestabil cel mai bun atacant din România”, a declarat antrenorul spaniol în exclusivitate pentru FANATIK.

  • Cota lui Jalen Blase, conform Transfermarkt, este estimată la 250.000 de euro.
  • Până în acest moment, Jovan Markovic și Elvir Koljic au reușit să înscrie câte 7 goluri pentru Universitatea Craiova.

TAGS:

Craiova, FANATIK

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments