Monday, June 24, 2024
HomeActualitateUn român ucis de vecinul său în Spania

Un român ucis de vecinul său în Spania

Un român ucis de vecinul său în Spania

Un tragic incident s-a petrecut într-un mic sat din Spania, unde un român a fost ucis de vecinul său, în urma unor conflicte îndelungate. Potrivit informațiilor furnizate de cotidianul catalan El Caso, victima, pe nume Ion Valentin R., în vârstă de 48 de ani, a fost găsită fără suflare pe vechea potecă a Parcului Samà, în Baix Camp (Tarragona).

Autorul atacului intenționat a fost identificat de către agenții Mossos d’Esquadra ca fiind Gheorghe J., tot de naționalitate română și vecin cu victima. Cei doi se aflau într-un conflict deschis și se certau frecvent. Cu toate acestea, poliția încă nu a reușit să-l prindă pe criminal, acesta reușind să fugă și să se facă nevăzut după comiterea faptei.

Conform investigațiilor efectuate de DIC Tarragona, din cadrul Mossos d’Esquadra, se pare că Gheorghe a planificat cu premeditare uciderea vecinului său. După o ceartă acerbă înainte de tragicul incident, acesta l-a urmărit și a lovit victima cu mașina pe un drum rural din apropierea satului. Pentru a se asigura că și-a îndeplinit obiectivul, criminalul a coborât de la volan și a continuat să-l lovească pe Ion cu un bolovan în cap. După ce și-a încheiat acțiunea, acesta a părăsit rapid locul crimei.

Ambulanța și poliția au fost alertate prin intermediul unui apel de urgență care semnala un accident rutier, însă la sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că victima prezenta răni grave cauzate de agresor. Ion Valentin, chiar înainte de a-și pierde viața, a reușit să ofere detalii agenților legate de agresorul său, confirmând astfel faptul că a fost lovit intenționat de vecinul său.

Deși medicii au încercat în zadar să salveze viața românului, acesta a decedat din cauza rănilor suferite. Autoritățile catalane au demarat imediat o amplă operațiune de căutare a suspectului, în vederea prinderii acestuia și aducerii lui în fața justiției.

Acest tragic incident șochează comunitatea locală și subliniază importanța gestionării adecvate a conflictelor interpersonale pentru a preveni astfel de tragedii.

Source: TAGS: Mossos d’Esquadra, Tarragona, El Caso

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General