Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeActualitateUn pasager agresiv a fost arestat pe Aeroportul Faro din Portugalia

Un pasager agresiv a fost arestat pe Aeroportul Faro din Portugalia

Un pasager agresiv a fost arestat pe Aeroportul Faro din Portugalia

Un incident neplăcut a avut loc vineri, 19 ianuarie, pe Aeroportul Faro din sudul Portugaliei, atunci când un pasager al unui avion de linie care se deplasa spre arhipelagul spaniol Canare a fost arestat. Aeronava a fost redirecţionată către Faro din cauza unei dispute între acest pasager și alţi şapte călători, conform informațiilor furnizate de AFP și preluate de news.ro.

Aeronava, care plecase de pe Aeroportul Luton din Marea Britanie și avea destinația Lanzarote din Insulele Canare, a fost deviată către orașul Faro din Portugalia din cauza unei comportări violente și tulburătoare a opt pasageri. Potrivit Poliției, aceștia provoacau tulburări, strigând și lovind în mod repetat în uşile compartimentelor de bagaje ale cabinei, consumând băuturi alcoolice și ignorând instrucțiunile echipajului de zbor.

În încercarea de a restabili calmul la bord, Poliția a intervenit și a reușit să convingă șapte dintre pasageri să părăsească aeronava fără incidente. Cu toate acestea, unul dintre călători a refuzat și s-a manifestat ostil și agresiv față de forțele de ordine. Acesta a fost imediat arestat, în timp ce ceilalți șapte pasageri de naționalitate poloneză au părăsit în cele din urmă avionul.

Deși nu s-a specificat ce companie aeriană opera zborul respectiv, surse din presa britanică susțin că este vorba despre un zbor al companiei low-cost Ryanair. Cu toate că incidentele de acest gen sunt rare, aceasta nu este prima dată când pasageri probleme cauzează probleme la bordul unui avion. Astfel de comportamente nu sunt tolerate în industria aviatică și pot avea consecințe legale serioase pentru cei implicați.

Acest incident subliniază importanța respectării regulilor și a comportării adecvate în timpul călătoriilor aeriene. Companiile aeriene și autoritățile de reglementare trebuie să pună în aplicare măsuri eficiente pentru a preveni astfel de incidente și pentru a asigura siguranța și confortul tuturor pasagerilor.

Articol de:

  • John, reporter EZS.ro

Sursa:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments