Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateUn elev a fost înjunghiat în Parcul Municipal din Roman

Un elev a fost înjunghiat în Parcul Municipal din Roman

Un elev a fost înjunghiat în Parcul Municipal din Roman

Un incident șocant a avut loc în Parcul Municipal din Roman, unde un elev de 15 ani a fost înjunghiat în picior de către un adolescent de 17 ani. Conform informațiilor furnizate de Monitorul Neamț, agresorul l-a abordat pe elev solicitându-i o țigară, însă acesta a refuzat. Neimpacientat, adolescentul de 17 ani a recurs la violență și l-a înjunghiat pe elev în picior. După incident, agresorul a fost capturat de polițiști și se află în prezent în custodie.

Acest eveniment tragic a avut loc în data de 14 februarie, zi în care tinerii din Roman sărbătoreau Ziua Îndrăgostiților. Elevul înjunghiat a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Roman, unde a primit îngrijiri medicale adecvate pentru rana suferită.

Potrivit declarațiilor polițiștilor, incidentul a pornit de la o simplă solicitare de țigară. La aproximativ ora 13:50, elevul de 15 ani a fost abordat în parcul municipal de către agresorul de 17 ani, care i-a cerut o țigară. În momentul în care elevul a refuzat să satisfacă cererea agresorului, acesta s-a infuriat și l-a înjunghiat în coapsă cu un cuțit pe care îl avea asupra sa.

Forțele de ordine din Roman au reușit să identifice agresorul, care este un adolescent de 17 ani, elev la Colegiul Tehnic “Miron Costin” din localitatea Buruenești. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. El urmează să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arest preventiv.

Astfel de incidente violente sunt inacceptabile în societatea noastră și necesită măsuri ferme din partea autorităților pentru a preveni astfel de acte de agresiune. Este nevoie de o mai bună educație și conștientizare a tinerilor cu privire la consecințele violenței și a soluțiilor non-violente pentru rezolvarea conflictelor.

Taguri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments