Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportUn divorț neobișnuit în Turcia: Femeia a divorțat din cauza igienei precare...

Un divorț neobișnuit în Turcia: Femeia a divorțat din cauza igienei precare a soțului

Un divorț neobișnuit în Turcia: Femeia a divorțat din cauza igienei precare a soțului

O femeie din Turcia a luat decizia de a divorța, fiind sătulă de igiena precară a soțului ei. Motivul pentru care partenerul său nu se spăla pe dinți și nu își făcea duș prea des a fost suficient pentru a pune capăt relației lor. Acesta este un caz ieșit din comun, deoarece în România motivele principale pentru divorț sunt de obicei violența fizică, verbală sau infidelitatea.

O relație afectată de neglijență

În acest caz din Ankara, relația de cuplu s-a destrămat din cauza neglijenței soțului. Nu este vorba despre neglijența emoțională sau neglijența în gospodărie, ci despre faptul că bărbatul nu se îngrijea de igiena personală. Surprinzător, acesta nu obișnuia să se spele pe dinți decât o dată sau de două ori pe săptămână și nu făcea dușuri regulat.

Femeia, cunoscută sub pseudonimul AY, a decis să dea în judecată soțul și să solicite divorțul. Judecătorii au fost de acord cu aceasta și au hotărât că partenera are dreptate. Drept urmare, bărbatul este acum obligat să plătească daune în valoare de peste 15.000 de euro, adică 500.000 de lire turcești.

În instanță s-au adus martori pentru a confirma acuzațiile femeii, conform publicației Sabah. Prietenii comuni ai cuplului și colegii de muncă ai bărbatului au depus mărturie, afirmând că acesta purta aceleași haine timp de câteva zile și că avea un miros neplăcut de transpirație.

“Reclamantul și pârâtul aveau prieteni comuni. De asemenea, colegii pârâtului de la locul de muncă au venit la instanță în calitate de martori. Ei au declarat că mirosea a sudoare în timp ce lucra. A purtat aceleași haine timp de cinci zile la rând. Acest caz a fost dovedit cu declarațiile martorilor.

Soții trebuie să îndeplinească responsabilitățile vieții comune. Dacă viața comună devine insuportabilă din cauza comportamentului, cealaltă parte are dreptul de a depune cererea de divorț”, a declarat avocatul femeii, Senem Yılmazel, potrivit sursei citate.

O răzbunare neobișnuită într-un caz de divorț din București

O situație halucinantă a ieșit la iveală recent într-un caz de divorț din București. Un bărbat a decis să facă tot posibilul pentru a se răzbuna pe fosta sa soție, după ce a aflat că aceasta îl înșelase cu propriul frate și cu cel mai bun prieten al său. Ca parte a răzbunării sale, bărbatul a solicitat custodia pisicii lor, în vârstă de trei ani.

Cu toate acestea, bărbatul făcea încă un pas neobișnuit pentru a-și exprima furia. El a declarat că suferă de alergie la părul de pisică, motiv pentru care a decis să scăpe de pisică. După ce a obținut custodia acesteia în instanță, postarea sa pe un grup de Facebook a devenit virală.

“Donez urgent pisică rasă Scottish Fold în vârstă de 3 ani. A fost pisica fostei mele soții, de care am divorțat pentru că era o panaramă care m-a înșelat cu cel mai bun prieten și cu propriul meu frate”, se arată în anunțul bucureșteanului.

 

 

TAGS: femeie, divorț, igienă precară, partener, soț, Ankara, divorcează, violență, infidelitate, divorț, Turcia, igienă precară, partener, femeie, divorț neobișnuit, igienă precară, femeie, bucureștean, divorț, înșelat, soție, divorț, răzbunare, bucureștean, pisică
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments