Wednesday, April 17, 2024
HomeSportUn cuplu a adoptat un porc mistreț neobișnuit ca animal de companie...

Un cuplu a adoptat un porc mistreț neobișnuit ca animal de companie și acum trăiește cu el în casă

Un cuplu a adoptat un porc mistreț neobișnuit ca animal de companie și acum trăiește cu el în casă

Animalul ciudat adoptat de un cuplu. Cei doi parteneri de viață nu s-au gândit să-l țină o perioadă prea lungă de timp, dar au ajuns să se atașeze de el. Care sunt obiceiurile pe care le are și cum trăiește, de fapt. Mamiferul neobișnuit care este crescut de o familie. Inițial, au dorit numai să-l salveze, însă au prins mare drag de el. În prezent, animalul este îngrijit de un cuplu din Belgia care l-a găsit în timpul unei vânători.

Mamiferul neobișnuit care a devenit membru al familiei

Cuplul belgian, Gregory Guiot și soția sa, au găsit un porc mistreț în timpul unei vânători și l-au adoptat pentru a-i salva viața. Inițial, nu intenționau să-l păstreze mult timp, dar au ajuns să se atașeze de el și acum trăiește cu ei în casă. Porcul mistreț, numit Oscar, a devenit un membru iubit al familiei și se bucură de toate privilegiile unui animal de companie.

Un cuplu a adoptat un porc mistreț

Gregory Guiot a găsit porcul mistreț când era doar un pui și a decis să-l ia acasă pentru a-i oferi hrană și adăpost. La început, s-a gândit să-l ducă la o fermă, dar animalul a refuzat să mănânce și să se adapteze la mediul sălbatic. Astfel, Gregory și soția sa au hotărât să-l păstreze în casă și să-l trateze ca pe un animal de companie.

Deși este neobișnuit să crești un porc mistreț într-un mediu domestic, cuplul belgian s-a adaptat la necesitățile și comportamentul lui Oscar. Porcul mistreț se bucură de o dietă specială și este întotdeauna alertat să iasă afară pentru a-și face nevoile. De asemenea, are propriul său loc de odihnă și este tratat cu multă afecțiune și grijă.

Porcul mistreț adoptat, un nou fenomen în rândul animalelor de companie

Alegerea cuplului de a adopta un porc mistreț ca animal de companie nu este foarte comună, însă acest fenomen devine din ce în ce mai popular în ultima perioadă. Multe persoane se simt atrași de aspectul excentric și de personalitatea jucăușă a acestor animale. Deși au nevoi specifice și necesită o pregătire adecvată, porcii mistreț pot fi animale de companie extraordinare și aduc multă bucurie în viața celor care îi înțeleg și îi iubesc.

Cuplul din Belgia care crește un porc mistreț
Sursa foto: Reuters

O viață de familie neobișnuită

Porcul mistreț adoptat de cuplul belgian a devenit o parte integrantă a vieții lor de zi cu zi. Animalul are o greutate de aproximativ 80 de kilograme și este tratat ca un membru al familiei. Familia Guiot se asigură că Oscar, porcul mistreț, primește tot ceea ce are nevoie pentru a fi fericit și sănătos.

  • Oscar are propriul său loc de odihnă, constând într-o canapea confortabilă, perne pufoase și o pătură pentru a se simți în siguranță și protejat.
  • Este hrănit cu o dietă specială, adaptată nevoilor sale nutritive. Cuplul belgian se asigură că Oscar primește alimente sănătoase și echilibrate pentru a-și menține greutatea și starea de sănătate optimă.
  • Oscar este îngrijit și curățat regulat, inclusiv periat și spălat în mod regulat pentru a-i menține blana și pielea sănătoase.
  • Cuplul petrece mult timp alături de Oscar, jucându-se și interacționând cu el pentru a-i oferi stimulare mentală și emoțională.

Deși Oscar este un porc mistreț, el se comportă din ce în ce mai mult ca un animal de companie domestic. Este afectuos, inteligent și de încredere, aducând multă bucurie și iubire în viața familiei Guiot.

Conclusion

Porcul mistreț adoptat de un cuplu din Belgia a devenit un membru iubit al familiei și este tratat cu multă afecțiune și grijă. Gregory Guiot și soția sa au decis să-l adopte pentru a-i salva viața, iar acum trăiesc cu el în propria lor casă. Desi este neobisnuit să crești un porc mistreț în casa ta, cuplul s-a adaptat la nevoile lui Oscar și i-au creat un mediu de viață adecvat. Prin acest gest inedit, cuplul belgian a reușit să aducă bucurie și originalitate în viața lor cotidiană, iar Oscar a găsit un cămin iubitor și plin de afecțiune.

TAGS: porc mistret, animal de companie, adoptie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments