Wednesday, April 17, 2024
HomeSportUn bordel cu minore descoperit în Munții Apuseni - Politicieni și polițiști...

Un bordel cu minore descoperit în Munții Apuseni – Politicieni și polițiști filmați în timpul acțiunii cu fete de 15 ani!

Un bordel cu minore descoperit în Munții Apuseni – Politicieni și polițiști filmați în timpul acțiunii cu fete de 15 ani!

Un caz șocant de trafic de minori și prostituție a fost descoperit în Munții Apuseni, lângă Iași. Două minore în vârstă de 17 ani au devenit victimele acestui suspect caz, care implică patru persoane din Iași. Tocmai aceste indivizi sunt acum investigați de poliția din Iași, pentru presupusa lor implicare în traficul de persoane și complicitate la traficul de minori.

Ce s-a întâmplat?

Conform declarațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, cei patru suspecți ar fi recrutat cele două minore prin constrângere și le-ar fi obligat să se prostitueze. Poliția a documentat cazul și a deschis o anchetă penală pe numele celor patru persoane.

Activitățile de urmărire penală au relevat că doi dintre suspecți i-au ademenit pe cele două tinere minore, în vârstă de 17 ani. Apoi, cu sprijinul celorlalți doi, le-au forțat să practice prostituția în beneficiul lor. Această situație revoltătoare a fost descoperită de Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași.

Victimele au fost obligate să se prostitueze în locații închiriate în regim hotelier

Conform informațiilor furnizate de polițiști, cele două minore au fost transportate în municipiile Iași și Suceava, unde au fost obligate să întrețină relații sexuale cu clienți diversi. Acești clienți erau, de asemenea, recruțați de suspecții implicați în această rețea de trafic de minori și prostituție.

Pentru a duce la îndeplinire acest sistem infracțional, cei patru suspecți închiriau diverse locații în regim hotelier, unde fetele erau constrânse să practice prostituția și să satisfacă dorințele clienților.

Cei patru suspecți sunt în custodia poliției

Trei dintre cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma intervenției poliției. Al patrulea suspect este supus unei anchete sub control judiciar. Cei reținuți urmează să fie prezentați în fața Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile continuă în acest caz șocant, în care victimele sunt fete minore, exploatate de indivizi fără scrupule. Poliția depune toate eforturile pentru a aduce la lumină întreaga rețea de trafic de minori și pentru a asigura că cei vinovați vor fi trași la răspundere conform legilor în vigoare.

Este important să se facă dreptate în astfel de cazuri și să se ofere sprijin și protecție victimelor, pentru a le putea oferi o șansă la o viață normală și fericită. Societatea trebuie să ducă o luptă constantă împotriva traficului de persoane și a exploatarea minorilor.

Tags:

bordel, minore, trafic de persoane, prostituție, Iași, Munții Apuseni

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments