Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeActualitateUn bărbat în vârstă a fost înjunghiat în propria casă în urma...

Un bărbat în vârstă a fost înjunghiat în propria casă în urma unei cearte

Un bărbat în vârstă a fost înjunghiat în propria casă în urma unei cearte

O tragedie a avut loc într-un cartier din Constanța, după ce un bărbat în vârstă a fost înjunghiat în propria casă. Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut de un vecin care a auzit țipetele venite din locuința bătrânului.

Potrivit informațiilor primite, iubita bărbatului se afla în vizită în acea zi, iar între cei doi s-a iscat o ceartă aprinsă. Nu ar fi fost pentru prima dată când cei doi se certau, conform martorilor din zonă.

Unul dintre vecinii cuplului a dezvăluit că bărbatul își propusese să o ceară în căsătorie iubitei sale. Însă, în timp ce femeia discuta cu vecinul, bătrânul a sunat-o și i-a spus că vrea să o ia de soție. Această veste a declanșat un conflict între cei doi.

Conform declarațiilor polițiștilor, cei doi se aflau sub influența alcoolului. După o serie de discuții tensionate, atmosfera a escaladat și femeia ar fi devenit violentă, agresându-l pe bărbat. În urma agresiunii, acesta a fost înjunghiat de partenera sa de viață.

Bătrânul a fost imediat transportat la Spitalul Județean din Constanța, unde medicii au constatat că starea sa de sănătate este stabilă și că nu îi este pusă în pericol viața.

Comunitatea este șocată de acest incident

Vecinii cuplului sunt șocați de cele întâmplate și spun că nu și-au imaginat niciodată că ar putea avea loc un astfel de episod violent în cartierul lor liniștit.

“Ei păreau oameni drăguți și nu am auzit niciodată că s-au certat în mod violent. Este o tragedie și sperăm să se facă dreptate”, a declarat unul dintre vecini.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut acest incident. Polițiștii vor lua declarații de la martori și vor analiza probele găsite la locul faptei în vederea identificării responsabilului.

Societatea se confruntă cu probleme legate de violența domestică

Acest incident tragic pune în evidență problema violenței domestice, care se dovedește a fi o problemă gravă în societatea noastră. Mulți oameni suferă în tăcere în relațiile lor și nu găsesc ajutorul necesar pentru a ieși dintr-o astfel de situație.

Organizațiile non-guvernamentale și autoritățile au un rol important în promovarea informării și oferirea de sprijin celor afectați de violența domestică. Este esențial să se creeze un mediu sigur și să existe resurse disponibile pentru victimele acestui tip de violență.

Tags: violenta domestica, incident violent, violenta in familie, societate moderna

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments