Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateUn bărbat din Bihor a fost reținut după ce a împușcat câinele...

Un bărbat din Bihor a fost reținut după ce a împușcat câinele unui vecin


Incidentul a avut loc, miercuri, 14 februarie, în localitatea Delani, judeţul Bihor, după ce bărbatul în vârstă de 57 de ani a împușcat pe stradă câinele unui vecin, informează Bihor Online.


Suspectul a fost reţinut, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept şi uz de armă letală fără drept.


„Din cercetări a reieşit că, la data de 9 februarie, în jurul orei 10.40, acesta ar fi împuşcat, letal, câinele unui localnic, în timp ce se afla pe stradă, în faţa locuinţei”, a transmis IPJ Bihor.


Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au găsit la fața locului cadavrul unui câine de talie mare, care a fost ridicat şi transportat la D.S.V.S.A. Bihor, în vederea constatării sanitar – veterinare.


De asemenea, arma folosită la comiterea faptei, deţinută legal de cel în cauză, a fost ridicată de poliţiştii în vederea cercetărilor.


Bărbatul de 57 de ani a fost condus la sediul inspectoratului, pentru audieri, iar ulterior, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.


FOTO: Hepta


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General