Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeActualitateUn bărbat de 38 de ani a fost salvat după ce s-a...

Un bărbat de 38 de ani a fost salvat după ce s-a aruncat în mare în Constanța

Un bărbat de 38 de ani a fost salvat după ce s-a aruncat în mare în Constanța

Un bărbat de 38 de ani a fost salvat după ce s-a aruncat în mare în Constanța

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că pompierii au primit un apel de urgență vineri după-amiază, anunțând că o persoană s-a aruncat în mare în municipiul Constanța, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Reprezentantul ISU Dobrogea a declarat: “În această după-amiază am fost solicitați să intervenim prin apel unic la 112 la o persoană care s-a aruncat în apă în zona plajei Reyna. Am răspuns cu promptitudine și la fața locului ne-am deplasat cu o ambarcațiune, o autospecială de stingere și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Pompierii ajunși la fața locului au găsit un bărbat de 38 de ani, care fusese scos din apă de un salvamar aflat în trecere pe plajă. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD C și transportat la Spitalul Județean Constanța, conștient, cooperant și ușor hipotermic.”

Salvamarii au povestit detaliile intervenției, subliniind profesionalismul și curajul lor. Echipa “Ice Rescue” a intervenit rapid pentru a salva persoana care s-a aruncat în apele reci ale mării în zona plajei Reyna din Constanța. Salvamarul Vlad Făluță, care era în tura de serviciu, a acționat imediat și cu mult curaj, reușind să-l salveze pe bărbat după un efort maxim.

Situația reprezintă un exemplu elocvent al importanței intervenției prompte și coordonate în situații de urgență. Echipamentele și pregătirea profesionistă a pompierilor și salvamarilor sunt esențiale pentru a asigura siguranța și sănătatea cetățenilor care se află în pericol.

Astfel de situații de risc reamintesc și necesitatea respectării regulilor și a măsurilor de siguranță în timpul activităților desfășurate în apropierea apei. Este important ca oamenii să fie conștienți de pericolele implicate și să respecte semnalizările și indicațiile autorităților pentru a evita astfel de incidente.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și salvamarii continuă să desfășoare activități de informare și educație a publicului cu privire la siguranța în mediul acvatic, în speranța de a reduce numărul de incidente și de a proteja viețile cetățenilor.

 • Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că pompierii au primit un apel de urgență
 • persoană care s-a aruncat în mare în municipiul Constanța
 • Reprezentantul ISU Dobrogea a declarat: “În această după-amiază am fost solicitați să intervenim prin apel unic la 112 la o persoană care s-a aruncat în apă în zona plajei Reyna.”
 • Am răspuns cu promptitudine și la fața locului ne-am deplasat cu o ambarcațiune, o autospecială de stingere și un echipaj de terapie intensivă mobilă.
 • Pompierii ajunși la fața locului au găsit un bărbat de 38 de ani, care fusese scos din apă de un salvamar aflat în trecere pe plajă.
 • Acesta a fost preluat de echipajul SMURD C și transportat la Spitalul Județean Constanța, conștient, cooperant și ușor hipotermic.”
 • Salvamarii au povestit detaliile intervenției, subliniind profesionalismul și curajul lor.
 • Echipa “Ice Rescue” a intervenit rapid pentru a salva persoana care s-a aruncat în apele reci ale mării în zona plajei Reyna din Constanța.
 • Salvamarul Vlad Făluță, care era în tura de serviciu, a acționat imediat și cu mult curaj, reușind să-l salveze pe bărbat după un efort maxim.
 • Situația reprezintă un exemplu elocvent al importanței intervenției prompte și coordonate în situații de urgență.
 • Echipamentele și pregătirea profesionistă a pompierilor și salvamarilor sunt esențiale pentru a asigura siguranța și sănătatea cetățenilor.
 • Astfel de situații de risc reamintesc și necesitatea respectării regulilor și a măsurilor de siguranță în timpul activităților desfășurate în apropierea apei.
 • Este important ca oamenii să fie conștienți de pericolele implicate și să respecte semnalizările și indicațiile autorităților pentru a evita astfel de incidente.
 • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și salvamarii continuă să desfășoare activități de informare și educație a publicului cu privire la siguranța în mediul acvatic.

TAGURI: Pompieri, Salvamar, Intervenție de urgență, Siguranță în apă

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments