Friday, June 21, 2024
HomeActualitateUn adolescent de 17 ani acuzat că a atacat un dealer cu...

Un adolescent de 17 ani acuzat că a atacat un dealer cu maceta

Un adolescent de 17 ani acuzat că a atacat un dealer cu maceta

Un caz șocant a avut loc în București, unde un adolescent în vârstă de 17 ani este acuzat că l-a atacat cu o macetă pe propriul dealer de droguri. Potrivit informațiilor oferite de Realitatea Plus, dealer-ul a scăpat cu viață în urma agresiunii, iar atacatorul a fost imediat arestat preventiv.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au demarat o acțiune penală împotriva minorului pentru tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată. Incidentul a avut loc în data de 5 februarie 2024, în jurul orei 04:45, când tânărul s-a întâlnit cu victima pe o alee pietonală din sectorul 2 al Bucureștiului.

Conform declarațiilor oficialilor, adolescentul s-a pregătit în prealabil, înarmându-se cu o macetă. Odată întâlnit cu dealer-ul său, aceasta l-a lovit în mod repetat în cap, încercând să-l deposedeze de o sumă de bani. Atacul violent a cauzat numeroase răni capului dealerului, iar procurorii susțin că agresorul a acceptat posibilitatea decesului victimei.

Imediat după comiterea faptei, tânărul a fost reținut de autorități și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Dosarul penal a fost înaintat instanței competente, unde va fi judecat conform legii.

Acest incident șocant ridică semne de întrebare asupra creșterii violenței în societate și a fenomenului consumului și traficului de droguri printre tineri. Autoritățile trebuie să ia măsuri eficiente pentru prevenirea și combaterea acestor fenomene, în vederea asigurării siguranței și protecției cetățenilor.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General