Friday, June 21, 2024
HomeLifestyleUn actor hollywoodian a fost arestat după ce și-a înjunghiat fosta iubită....

Un actor hollywoodian a fost arestat după ce și-a înjunghiat fosta iubită. Bărbatul a încercat să fugă de la locul faptei

Tânăra a fost înjunghiată de peste 20 de ori

Nick Pasqual, cunoscut pentru rolurile sale din serialul „How I Met Your Mother”, a fost reținut de autoritățile din Texas după ce a atacat-o violent pe fosta sa iubită, Allie Shehron. 

Conform dailystar.co.uk, actorul de 34 de ani ar fi înjunghiat-o pe Shehron de peste 20 de ori în locuința acesteia din Los Angeles, în luna mai. După atac, Pasqual a încercat să fugă în Mexic, dar a fost capturat și arestat pe 29 mai. În prezent, acesta așteaptă extrădarea în California, unde va fi judecat pentru tentativă de omor, furt și violență domestică.

Allie Shehron a fost descoperită în stare critică de mama ei adoptivă, Christine White, care i-a acordat primul ajutor și i-a salvat viața. Incidentul a stârnit un val de reacții în lumea divertismentului, generând o dezbatere aprinsă despre violența domestică.

Dacă va fi găsit vinovat, Nick Pasqual riscă să fie condamnat la închisoare pe viață. Avocații actorului nu au oferit până acum declarații oficiale referitoare la acuzațiile aduse. Rămâne de văzut cum se va desfășura procesul și care vor fi consecințele pentru vedeta de la Hollywood.

Cine este Nick Pasqual

Nick Pasqual este un actor talentat originar din Burbank, California, care și-a construit o carieră impresionantă la Hollywood. Înainte de a păși în lumea strălucitoare a filmului și televiziunii, Pasqual a lucrat la Universal Studios Hollywood. Aici, el a fost actor la evenimentul Halloween Horror Nights Scare, unde și-a perfecționat abilitățile actoricești interpretând roluri înspăimântătoare pentru public.

Odată ce a făcut tranziția către Hollywood, Nick Pasqual a obținut diverse roluri care i-au adus recunoaștere și apreciere. El a apărut în popularul serial „How I Met Your Mother,” reușind să se facă remarcat prin prestația sa. De asemenea, a jucat în „Archive 81,” un serial plin de suspans și mister, și în „Poor Paul,” o comedie care a cucerit inimile telespectatorilor. Pe lângă aceste realizări, Pasqual a fost un obișnuit al serialului TV „National Day Riff,” unde a contribuit la succesul show-ului prin talentul său deosebit și versatilitatea sa actoricească.

Cu toate că Nick Pasqual este cunoscut pentru cariera sa în continuă ascensiune în industria de divertisment, actorul preferă să păstreze discreția în ceea ce privește aspectele personale ale vieții sale. Totuși, acest incident tragic scoate în evidență o fațetă sumbră și tulburătoare a vieții sale, care va avea un impact semnificativ asupra carierei și reputației sale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General