Sunday, June 23, 2024
HomeSportUltrașii din Craiova susțin ideea unei singure echipe în oraș

Ultrașii din Craiova susțin ideea unei singure echipe în oraș

Ultrașii din Craiova susțin ideea unei singure echipe în oraș

În urma declarațiilor primarului Lia Olguța Vasilescu referitoare la necesitatea unei păci între patronii Mihai Rotaru și Adrian Mititelu pentru binele fotbalului din Craiova, ultrașii au venit în sprijinul acestei idei. Dorința ca orașul să aibă o singură echipă susținută de întreaga comunitate a fost întâmpinată cu entuziasm, iar mesajele de susținere au început să apară peste tot în Craiova.

Facțiuni precum Praetoria, Ultras Craiova, Capilati, Legione București și Puștanii purisani, care în trecut au renunțat să susțină echipa FC U Craiova, în urma pierderii palmaresului de către Adrian Mititelu, sunt acum în favoarea unei singure echipe în Bănie. Ei au scris mesaje precum “O singură echipă: Știința Unită”, “O singură echipă. Să fie ca înainte”, “După război vine pace” sau “De dragul vremurilor uitate, vrem normalitate. Unitate” pentru a-și exprima sprijinul pentru această inițiativă.

Mititelu și Rotaru resping varianta fuziunii

În ciuda dorinței primarului și a susținerii ultrașilor, patronii Mihai Rotaru și Adrian Mititelu nu par să ia în calcul o împăcare și o posibilă fuziune între cele două echipe craiovene. Adrian Mititelu consideră că inițiativa vine din partea lui Rotaru și are ca scop recuperarea investițiilor făcute de patronul Universității Craiova.

De asemenea, Mititelu consideră că ieșirea publică a primarului Olguța Vasilescu are ca scop obținerea de voturi în anul electoral, încercând să atragă suporterii care doresc unificarea celor două echipe.

La rândul său, Mihai Rotaru a exclus vehement posibilitatea unei fuziuni între echipe: “Nu știu nimic, nu se va pune vreodată problema. De ce ar fuziona vreodată Universitatea Craiova cu cineva? Nu se poate. Este o singură Craiovă, este Universitatea Craiova”, a declarat el.

Gigi Becali nu crede în posibilitatea unei singure echipe la Craiova

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a oferit și el câteva comentarii referitoare la ideea unei singure echipe în Craiova. Potrivit lui Becali, o astfel de variantă nu este posibilă în acest moment, deoarece nu există premise de împăcare între Mititelu și Rotaru.

De asemenea, Becali a mărturisit că Mihai Rotaru ia în calcul retragerea de la Universitatea Craiova, din cauza faptului că nu și-a recuperat banii investiți. În ceea ce-l privește pe Adrian Mititelu, Gigi Becali este convins că acesta nu ar accepta o fuziune în nicio condiție.

Concluzie

Cu toate că primarul Lia Olguța Vasilescu și ultrașii din Craiova susțin ideea unei singure echipe în oraș, patronii Mihai Rotaru și Adrian Mititelu resping varianta fuziunii. În ciuda entuziasmului generat de această idee, se pare că există obstacole semnificative în calea realizării unui astfel de proiect. Rămâne de văzut cum se va dezvolta situația și dacă în viitor va exista o reunificare a fotbalului craiovean.

TAGS: singura echipa Craiova, pace intre Mihai Rotaru si Adrian Mititelu, echipa Craiova, ultrasii din Craiova, fuziune echipe Craiova

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General